29 / 03 / 2024

Muhanver Gözüm

Muhanver Gözüm

MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, inşaat başlar başlamaz topraktan yatırıma girme döneminin sona erdiğini, yatırımcının teslimine 6 ay ya da bir yıl kalan projeleri daha çok benimsediğini söyledi

Toprak almak artık karlı değil!

İnşaat sektörü temsilcileri 'topraktan girersem daha karlı çıkarım' algısının yerini bitime yakın projelere bıraktığını belirtti. MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm "İnsanlar yatırımlarını yıllar öncesinden bağlamak istemiyor" dedi

Muhanver Gözüm: inşaatın Mercedes’iyiz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, Milliyet Emlak'ın sorularını yanıtladı. İşte sorulan sorular ve yanıtları...

Parasını riske atmak istemeyen yatırımcı konuta yöneliyor!

Son günlerde Türk Lirası karşısında rekor üstüne rekor kıran dövizler nakde çevriliyor. Parasını riske atmak istemeyenler ise yeni sezon öncesi fiyat düzenlemesi yapmayan proje konutlara yöneliyor.

Ankara'da konut sektörü 3 yılda devrim yaşadı!

Başkentte çok sayıda kaliteli konut ve iş merkezi projesinde imzası bulunan MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, son 10 yıldır kentin siluetinde önemli değişim meydana geldiğini söyledi.

Allora Beytepe projesi bitmeyen inşaat devrini sona erdiriyor!

“Sıfır binadan” konut alanlar, hiçbir eksiğin olmadığını düşünerek evlerine yerleşirken, kendilerini bir anda yeniden inşaatın içinde bulabiliyor.

Muhanver Gözüm: Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm: "Çayyolu'nun Beytepe'yle birleştiği lokasyonda, doğanın tam ortasında yer alan geniş ve ferah Allora Beytepe'de evle birlikte enerji de veriyoruz."

Ankara Beytepe yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beytepe bölgesinde son yıllarda önemli gelişim yaşandığını belirten Allora konut projesi ortaklarından Muhanver Gözüm, bu gelişimin yatırımcıların da dikkatini çektiğini söyledi.

Allora Beytepe projesinde su yalıtımı kullanıldı!

MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, depremlerde nemden kaynaklanan korozyon nedeniyle binaların adeta toz haline geldiğine dikkat çekti.

Konut yatırımcısı son 5 yılda yüzde 75 oranında kazandı!

Açıklanan son veriler konut yatırımcısının son 5 yılda yüzde 75 kazandığını gösterirken, inşaat sektörü temsilcileri doğru lokasyonlarda inşa edilen doğru projelerin alıcıya her zaman kazandıracağını kaydediyor.

Konut yatırımı getirisi doları solladı!

Açıklanan son veriler konut yatırımcısının son 5 yılda yüzde 75 kazandığını gösterirken, inşaat sektörü temsilcileri doğru lokasyonlarda inşa edilen doğru projelerin alıcıya her zaman kazandıracağını kaydediyor

Muhanver Gözüm: Yastık altı altınlar konuta yöneldi!

Muhanver Gözüm “Birikimini altında değerlendirenler fiyatların üst sınıra yükselmesiyle ‘fırsat bu fırsat’ diyerek bozdurmaya başladı. Değerlendirmek için de özellikle Ankara’da gayrimenkul ve konuta yatırım öne çıkıyor” dedi.

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

TARİŞ, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans fiyatlarında güncellemeye gitti

TARİŞ Üzüm Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza Türker, çekirdeksiz kuru üzüm alım avans rakamlarını kalite bazında güncellediklerini kaydetti. Türker, yaptığı yazılı açıklamada Birliğin tüm imkanlarını sağlayarak üreticilerin yanında olduğunu bildirdi.

Emeklilerin gözü 100. yıl müjdesinde!

Emeklilerin gözü kulağı bu haberde, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi verilecek mi? İşte tüm emeklileri ilgilendiren merak edilen detaylar...

Milyonların gözü okkalı zamda! Sosyal destek ödemelerine yeni ayda zam var mı? Yardım paralarında son gelişmeler...

Aile Destek ödemesi alanların gözü kulağı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına çevrildi. Sosyal yardım paralarına zam gelecek mi, ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Dünyanın gözü Sivas'ta! Dünyadan bilim insanları o tarlaya akın etti. Her an müjde gelebilir

Evet yanlış duymadınız, dünyanın gözü Sivas'ta. Bilim insanları bir tarlaya akın etti ve o tarlada çalışma başlattılar. Her an o tarladan müjde gelebilir.

Marketlere girince hemen gözünüze çarpıyor. Kırmızı kırmızı parlıyordu... Yüzde 54 değerlendi

Türkiye'de marketlere girdiğimizde gözümüze çarpan ürünlerden biri olan kiraz hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kiraz tam yüzde 54 değerlendi.

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum! Hemen göz atın!

Evde bakım maaşları hesaplara yatırıldı mı? Evde bakım maaşı Temmuz zammında son durum... Hemen göz atın...

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! O tarihi verdi! Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi, gümüşün yükseleceği o tarihi verdi. Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın!

Ocak ayıyla birlikte neredeyse tüm maaşlarda artış yaşandı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası zamları tam bu kadar oldu! Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara göz atın! 

Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

Asgari ücretle çalışan milyonlarca kişiyi heyecanlandıran bir iddia gündeme geldi. Asgari ücrette ara zam bombası! 2023 asgari ücrete ikinci zam yapılacak mı? Çalışanlar hemen göz atın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat! 2023 yılında imar affı çıkacak mı? Hemen bu kritik detaya göz atın!

İmar barışı bekleyenler aman dikkat... 2023 yılında imar affı çıkacak mı... Hemen bu kritik detaya göz atın...

65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Sosyal destek ödemelerinden faydalanan binlerce vatandaş yeni zamlı maaşları merak ediyor. 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasında zam tufanı! Peş peşe açıklandı! Şimdi maaşlara göz atın! 

Muhanver Gözüm Haberi

Muhanver Gözüm

Yaklaşık 40 yıldan bu yana Ankara'da ürettiği projelerle sektörün önemli aktörlerinden biri haline gelen MFZ Grup'un ortaklarından Muhanver Gözüm, başkent konut sektörünü anlattı. Gözüm, son yıllarda konut piyasasında hızlı tüketim olduğunun altını çizerek, "Yatırımcı birkaç yıl öncesine kadar, inşaat başlar başlamaz topraktan yatırıma girerdi. Ancak bu trend yerini bitime yakın projelere bıraktı. Teslimine 6 ay ya da bir yıl gibi süre kalan projeler şu an itibariyle en karlı yatırım aracı" dedi. 


 Ankara'nın yapılaşmada ve inşaatta kaydettiği gelişim hakkında bilgi verir misiniz? 

Başkent inşaat sektörü özellikle son 10 yılda çok büyük gelişme kaydetti. Eski konut anlayışı tamamen yenilenirken, alıcılar da artık 'yaşam alanı' olanağı sunan proje konutlara yönelmeye başladı. Konutların artık kaliteli malzemelerle donatılmış, sağlam, doğayla da uyumlu olması isteniyor. İnşaat sektörü...