24 / 04 / 2024

Muharrem Candaş Spor Salonu

Muharrem Candaş Spor Salonu

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını, Muharrem Candaş Çok Amaçlı Spor Salonu'na dönüştürdü. Tesis, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Üniversite öğrencilerine flaş haber! Gençlik ve Spor Bakanı peş peşe açıkladı!

KYK yurt ücreti ödemeleri için öğrencilerin beklediği açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan geldi.  İşte detaylar...

Gençlik ve Spor Bakanlığı 1200 personel alımı! Spor Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda bin 200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detaylarının Resmi Gazete'de yayımlanacağını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı müjdeyi verdi! 1200 personel alınacak! 

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlara toplamda 1200 yönetim personeli alınacağı ilan edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, yaptığı açıklamada alım ilanının detayları bu gece Resmi Gazete'de yayımlanacağını açıkladı.

Tuzla’ya stadyum ve spor salonu müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tuzla’da yapılması planlanan spor yatırımlarıyla ilgili konuştu. Kasapoğlu, kente stadyum ve kapalı spor salonu müjdesi verdi.

Giresun'a yeni spor tesisleri geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Giresun'a yapılacak yatırımlara ilişkin yaptığı açıklamada, kente yeni tesisler yapılacağının müjdesini verdi.

Güngören Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul Güngören'deki spor yatırımlarını inceledi...

Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da yapımı süren tesisleri inceledi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bakırköy Ataköy Uluslararası Gençlik Merkezi, Cevizlibağ'daki 750 kişilik öğrenci yurdu ve Ümraniye'deki spor tesislerinde incelemeler yaptı.

Ümraniye'deki spor tesisi yatırımlarına son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ile birlikte Ümraniye’de yapımı devam eden spor tesislerini inceledi.

Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi yapılacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Çankırı'ya yapılacak yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Buna göre, Çankırı'ya 3 yeni spor tesisi, 3 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 4 adet gençlik merkezi yapılacak...

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....

Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan kira açıklaması!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, y

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Gençlik ve Spor Bakanlığından Çanakkale'ye 32 milyon TL'lik yatırım!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu,  AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Vali Orhan Tavlı Çanakkale'de bir araya geldi. Yapılan görüşmede spor yatırımlarını kapsayan protokole imza atıldı...

Muharrem Candaş Spor Salonu Haberi

Muharrem Candaş Spor Salonu


Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark'taki açık basketbol sahasını, Muharrem Candaş Çok Amaçlı Spor Salonu'na dönüştürdü. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı, judo, jimnastik ve fitness gibi alternatif spor branşlarının hayat bulacağı tesis, görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Karşıyaka Belediyesi, geçen haziran ayında Girne Kültürpark içerisinde temeli atılan ve Karşıyakalı efsane Güreşçi Muharrem Candaş'ın adı verilen çok amaçlı spor salonunu, törenle hizmete açtı. Açılış törenine; CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Karşıyaka Belediye eski Başkanı A.Kemal Baysak, İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Muharrem Candaş'ın aile bireyleri, Karşıyaka'nın ve spor camiasının tanınmış isimleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. Başkan Akpınar; Candaş'ın torunu Pırıl Candaş'a çiçek takdim etti.

5 BİN KİŞİ FAYDALANACAK

Yaklaşık 500 metrekarelik alan üzerine...