29 / 03 / 2024

Muhittin Selvitopu

Muhittin Selvitopu

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Karabağlar'ın yarısının imar planı yapıldı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, en büyük sorunun imar sorunu olduğunu söyledi. Karabağlar'ın yarısının imar planları yapıldı ve diğer yarısı da 2017 yılı içerisinde tamamlanmış olacak.

Karbağlar'ın imar planı İzmir'e örnek olacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın geleceği açısından imar planı değişikliğinin önemine vurgu yaptı. Selvioğlu, "Bu planlama İzmir'e de örnek olacak." dedi.

İzmir Karabağlar kentsel dönüşümle ivme kazanacak!

Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu'nu ziyaret eden Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'daki kentsel dönüşümü anlattı.

Karabağlar kentsel dönüşümle kabuk değiştirecek!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Ege Bölgesi Erzurum Dernekleri Birliği Federasyonu'nu ziyaret etti. Karabağlar'ın tüm imar planlarını yenilediklerini, kentsel dönüşüm projeleriyle de ilçenin ivme kazanacağını belirten Selvitopu, “Karabağlar kabuk değiştirecek” dedi.

Karabağlar İzmir'in en modern ilçesi olacak!

Karabağlar'ın CHP'li Belediye Başkanı Selvitopu, ulaşım, mobilya sektörü, kentsel dönüşüm ve sosyal sorunların üzerine gideceklerini söyledi. Selvitopu, Karabağlar'ı İzmir'in en modern ilçesi haline getirmeyi hedeflediklerini önemle vurguladı.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar kentsel dönüşümde sorun kalmayacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm konusunda geniş katılımlı bir toplantı yaptı.

Muhittin Selvitopu, Karabağlar'da kentsel dönüşüme hazır!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar ilçesindeki esnaf ve mahalle sakinleriyle geniş katılımlı toplantı yaptı. Selvitopu o bölgede nelerin yapılması konusunda 3 öneri sundu.

İzmir Karabağlar kentsel dönüşüm ile yenilenecek!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Amacımız 2015 yılında ilçenin dönüşüm ve gelişimini tamamlayarak, Karabağlar'ın çağdaş, modern, sağlıklı bir ilçe haline gelmesini sağlamak " dedi...

Karabağlar'da 540 hektarlık dönüşüm için toplantı!

İzmir Karabağlar'da riskli alan olarak alan ilan edilen ve Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü olan 5 milyon 400 bin metrekare alan ile ilgili Karabağlar Kaymakamlığı'nın düzenlemiş olduğu bilgilendirme toplantısı dün yapıldı...

Kentsel dönüşümde sosyal patlama iddiası!

Muhittin Selvitopu, 540 hektarlık alanda dönüşüme hazırlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın halkın endişelerini gideremediğini söyledi. Başkan Selvitopu " Uzlaşma olmazsa sosyal patlamalar ortaya çıkar" dedi.

Muhittin Selvitopu: Planlı binalara ihtiyaç var!

Karabağlar'da 17 Ağustos Marmara depreminin yıldönümünde 'Afet ve kentsel dönüşüm' panel yapıldı. Panelde konuşan Karabaglar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Yerel yönetimlerin en önemli görevlerinden birinin imar planlarını yapıp uygulamak olduğunu s

Başkan Selvitopu'ndan '6306' sayılı yasa çıkışı: Zar zor konut sahibi olanların mülkiyet hakkını tehdit ediyor!

Kentsel dönüşüm tartışmalarının yeniden alevlendiği bir dönemde 6306 sayılı yasanın mutlaka gözden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Selvitopu, vatandaşın mülkiyet hakkına dikkat çekti.

Muhittin Bilget kimdir? Hangi ülkenin Türk Büyükelçiliği’nde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Muhittin Bilget hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi ülkenin Türk büyükelçiliğinde, ne iş yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışmalar yürütüyor? İşte Muhittin Bilget ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Nereli? Daha önce hangi görevleri yaptı?

Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Behiç Harmanlı kimdir? Kaç yaşında? Muhittin Behiç Harmanlı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Muhittin Behiç Harmanlı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşümde kooperatif modeline ilişkin açıklama!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde görev de bulunduğu zaman içinde kentsel dönüşüme ilişkin çalışmalarda iki yöntemi kullandıklarına dikkat çeken Selvitopu, kooperatifleşmenin henüz çok yeni bir yöntem olduğunu belirtti. Selvitopu, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Muhittin Selvitopu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın gündeminde yer alan ve çözüm bekleyen konulara dikkat çekti. Selvitopu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edilen 540 hektarlık kentsel dönüşüm alanıyla ilgili gelişmeleri yakından izliyoruz" dedi.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

İzmir Karabağlar'da üniversite arazisi tartışması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, tamamının İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne ayrılmasını istedikleri Uzundere'deki 80 hektarlık alanın 42 hektarına, konut yapılmak istendiğini söyleyerek, "Askı sürecinde değerlendirmemizi yapıp, itiraz edip etmeyeceğimize karar vereceğiz" dedi.

Kentsel dönüşümde uzlaşı şart!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karşıyaka için hayata geçirelecek kentsel dönüşümde uzlaşı için çağrıda bulundu. 

Karabağlar Belediyesi'nden TOKİ'nin Uzundere'deki konut ihalesine tepki! 

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı, Muhittin Selvitopu, TOKİ'nin Uzundere'deki konut inşası için ihaleye çıkmasına tepki gösterdi.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Muhittin Selvitopu Haberi

Muhittin Selvitopu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret edip Forum Göztepe projesinin son detayları ile ilgili bilgi verdiklerini ifade eden Turkmall Başkan Yardımcısı Mehmet Altunhan, “Sayın Başkan Selvitopu, gerçekleşen görüşmemizde Turkmall'un Forum Göztepe'de uygulamış olduğu model sayesinde projede küçük arsa payı sahipleri de aynı şekilde daire sahibi olabilecekleri için memnuniyet duyduğunu dile getirdiler” şeklinde konuştu.

Hukuk Müşaviri Mürsel Ünlü ve Konak Eski Belediye Başkanı Ahmet Sarışın'ın da katılmış olduğu görüşmenin samimi bir şekilde geçtiğini belirten Altunhan, şu ifadeleri kullandı:

“Başkan Selvitopu'nu projemizin ilk gününden itibaren düzenli olarak bilgi veriyoruz. Forum Göztepe için bir yıldır devam eden uzlaşma görüşmeleri de sonuçlandı ve üçte iki çoğunluk sağlanmış oldu. Proje şu anda Bakanlığımızın onayına iletildi. İnşallah, kısa bir süre dahilinde plan onayı alıp, kentimizin çehresini değiştirebilecek...