29 / 03 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları teslimleri

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları teslimleri

CEYLAN İnşaat'ın Mayıs ayında tanıttığı, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşan projesi Göztepe'deki 'Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda satışlar devam ediyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’na yoğun ilgi görüyor!

Ceylan İnşaat imzasıyla İstanbul Göztepe’de inşa edilmeye başlanarak kısa bir süre önce satışa sunulan Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları’na yoğun ilgi devam ediyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları tanıtıldı!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarını seçim öncesi tanıttı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'na start verildi!

CEYLAN İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutlarına start verdi.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda faiz dalgalanmaları bulunmuyor!

Ceylan İnşaat, Göztepe'de 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları"na başladı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda 36 aylık taksit kampanyası!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları"nı, düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda 36 ay taksit fırsatı!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe Kentsel Dönüşümü kapsamındaki yeni projesini Göztepe'de inşa ediyor. 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofis için, vade farksız taksitli ödeme seçenekleri ile ön talep toplanmasına başlandı.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları için ön talep topluyor!

Ceylan İnşaat Yeni Projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” ile Göztepe’ye Hayat Veriyor.192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi “Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları” için ön talep toplamaya başladı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları ön talep topluyor!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi 'Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları" için ön talep toplamaya başladı.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'na talep toplanıyor!

Ceylan İnşaat, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşacak yeni butik projesi 'Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları" için ön talep toplamaya başladı.

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

Yüzyıl Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Şişli’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Furkan Karpuz tarafından kuruldu.

0.79 faizle 10 yıl vade fırsatıyla evini dönüştürmeyen kalmasın! Yüzyılın Dönüşüm projesine yoğun ilgi!

Sağlıksız stoku yenilemek için başlatılan yüzyılın dönüşüm hamlesine ilgi oldukça yoğun. 1 hafta gibi kısa sürede kampanyaya 34 bin 425 binada, 446 bin 577 bağımsız bölüm için başvuru yapıldı. En çok başvuru yapan ilçe Bahçelievler olurken onu Güngören takip etti.

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi çok sayıda akademisyen alıyor! Bu ilanları göden geçirmeyen bin pişman!

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim elemanları alım ilanını yayımladı. İlanlara son başvuru tarihi 14 Mart 2023 olarak belirlendi. Öğretim görevlisi ve Arş. Gör. adayları için sınav takvimi de belli oldu. İşte detaylar…

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Proje Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Yıldız tarafından kuruldu.

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Yüzyıl İnşaat Ve Otomotiv Anonim Şirketi Bağcılar'da Cüneyt Süleymanoğlu ve Muhsin Keleş ortaklığında kuruldu.

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzyıl Madencilik İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de İlhan Albayrak tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde 21. Yüzyılın trendi yeşil binalar oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı, 'Gayrimenkulde 21. Yüzyılın Trendi: Yeşil Binalar'ı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

İmar barışı yüzyılın fırsatı!

İmar barışının yüzyılın fırsatı olduğunu ifade eden Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş,  "31 Ekim'e kadar vatandaşlarımızın ve tüm yapı sahiplerinin bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerekiyor" dedi.

Emlakçılık yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak!

Emlak yasasının çıkmasıyla emlak sektörünün çok güçlü bir statüye, kaliteye sahip olacağını ifade eden Emlak Uzmanı Ruhullah Meriç, "Emlakçılık önümüzdeki yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak" dedi...

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar'a bağlı Yüzyıl Mahallesi, 1974 ada, 1, 2, 3 parseller ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıda..

Yüzyılın projesi Kanal İstanbul!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın projesi Kanal İstanbul, yüzyılın projesi olarak tanıtılıyor. Dev projede 7 bin kişinin çalışması planlanıyor. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda son düzlüğe girildi!

Satışların devam ettiği Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları için son düzlüğe girildi. Projede 48 ay vade farksız taksit yapılıyor...

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları teslimleri Haberi

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları teslimleri

CEYLAN İnşaat'ın Mayıs ayında tanıttığı, 192 daire, 6 ticari alan ve 9 ofisten oluşan projesi Göztepe'deki 'Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda satışlar devam ediyor.  Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, günümüzde, inşaat projelerinin, ön talep ve lansman fiyatları ile ön plana çıkmaya çalıştığını belirterek, "Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda ön talebi ya da lansman fırsatlarını kaçırmak gibi bir durumdan söz edemeyiz. Projemizde fırsatlar dönemsel değil.  Projemiz fırsatın ta kendisi. Katma değerinin bölgedeki emsallerine göre daha fazla olduğunu bildiğimiz Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nda faiz, vade farkı ve suni fiyat dalgalanmaları yok" diye konuştu.  Ceylan, Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları'nın.  Göztepe'de tamamlanan ve teslim edilen ilk proje olmasıMuammer Ceylan nı hedeflediklerini söyledi.  İş hayatına, 35 yıl önce Karaköy Perşembe Pazarı' nda bakır ve...