25 / 04 / 2024

Mülk Köyü

Mülk Köyü

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler, Ankara Polatlı ve Eskişehir Sivrihisar bölgesine taşınacak. İki köydeki yaklaşık 50 bin dönümlük alanda kamulaştırma çalışmalarına başlanırken, boşalacak arazi MİT’e tahsis edilecek.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Emlak Konut GYO Köy 2. Etap'ın kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KÖY projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o gelişme... 

Kahramanmaraş köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor!

Merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hasar alan Türkoğlu ilçesinde yapımı tamamlanan köy tipi afet evleri sahiplerine teslim ediliyor. 

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Olası büyük Marmara depreminde tsunami olacak mı? İstanbul kıyıları nasıl etkilenir? Uzmanlar peş peşe açıkladı!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde dev yıl sonu fırsatı başladı. Projede Aralık-Ocak-Şubat dönemine özel 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Devre mülk sahiplerine büyük vurgun! Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Devre mülkü olanları arayarak yabancılara yüksek fiyata satacaklarını vaat ederek 5 milyon TL'lik vurgun yaptıkları ileri sürülen 7 şüpheli gözaltına alındı. İşte ayrıntılar...

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Multi Mülk Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sajıd Alı tarafından kuruldu.

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  Gül Denge tarafından kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'e Gül Denge tarafından kuruldu.

Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık mülk portföyü bulunuyor!

ABD'li dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in 80 milyon dolarlık bir mülk portföyü olduğu biliniyor. Peki Swift’in  mülk portföyünde hangi malikane göze çarpıyor? İşte ayrıntılar...

Kızılbük GYO'dan 165.5 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Kızılbük GYO'nun Marmaris'te yürüttüğü "Kızılbük Thermal Wellness Resort" projesinde bulunan devre mülk ünitelerinin ön satış işlemleri kapsamında 1 Ocak -28 Şubat 2022 tarihlerinde 1.031 adet devre satış sözleşmesi imzalandı, sözleşmelerin toplam ön satış bedeli 165 milyon 504 bin TL oldu.

Mülk Köyü Haberi

Mülk Köyü

Ankara'daki Zırhlı Birliklerin Polatlı-Sivrihisar ilçelerine taşınmasıyla ilgili çalışmalar netleşiyor. Polatlı sınırında bulunan Eskişehir’in Sivrihisar İlçesi'ne bağlı Demirci ve Mülk Köyü sakinleri kamulaştırma çalışmaları hakkında bilgilendirilmek üzere toplantıya çağrıldı. Milli Savunma Bakanlığı yetkililerinin köylülerle yaptığı toplantıda, kamulaştırma bedelleri hakkında tebligat yapıldığı öğrenildi. Köydeki yaklaşık 50 bin dönümlük alanda kamulaştırma çalışması yapıldığını belirten köylülerden bazısının teklifi kabul ettiği, bazısının ise süre istediği belirtiliyor.


Bölgenin askeri birlikler için geniş bir alana sahip olduğunu vurgulayan köylüler, Zırhlı Birlikler’in yanı sıra, İstanbul ve İzmir'deki sınıf okullarının da Polatlı ve Sivrihisar bölgesine taşınacağını ilişkin duyum aldıklarını söyledi. Bölge halkı, askeri birlikler gelince, sosyal ve ekonomik hayatın olumlu yönde gelişeceğini düşünüyor.


Zırhlı Birliklerin Polatlı’ya taşınması ile birlikte boşalacak olan geniş arazinin Milli İstihbarat Teşkilatı’na (MİT) devredilerek, 2017 yılında...