24 / 04 / 2024

Multi İstanbul Emlak Geliştirme ve Yatırım

Multi İstanbul Emlak Geliştirme ve Yatırım

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı.

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü emlak piyasasındaki kirliliğe savaş açtı! 

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi  emlak sektöründeki, bilgi kirliği ve hatalı ilanlara karşı kampanya başlattı. İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Başkanı Ulvi Özcan emlakçılar ve bilinçli tüketicilerden destek istedi. 

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem İstanbul Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Deniz Aca ve Mustafa Şimşek ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıx Istanbul Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Omar Amjed L. Fazan Alany ve Saıf Khalıd W. Al-Gburı ortaklığında kuruldu.

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nowaco İstanbul Emlak Yatırım İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Mujo Selımovıc tarafından kuruldu.

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Jennat İstanbul Emlak Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed A.N. Al Jumaılı, Saleh Al-Rıfaı ve Yaareb Jabbar Y Yousuf ortaklığında kuruldu.

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz İstanbul Emlak İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Deniz Tanman tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmoud N.D.A. ve Nasser Khader ortaklığında kuruldu.

Ev kiraları uçuyor! İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı herkesin söylemekten çekindiği gerçeği açıkladı

İstanbul'da ev kiralarının uçuşa geçmesi, vatandaşın cebini de bir hayli zorluyor. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, en sonunda gelin, kaynana ve eltinin bir arada yaşamak zorunda kalacağını dile getirdi.

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen İstanbul Emlak İnşaat Turizm Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Bahareh Tavasolı Sanı tarafından kuruldu.

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets İstanbul Emlak Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  102  bin bin TL sermaye bedeli ile Atabak Nourı, Sadegh Esmaeılı  Sına  Nourı tarafından kuruldu.

Burası İstanbul Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burası İstanbul Emlak Danışmanlığı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatemeh Jafarzadeh ve Nazı Yadollahı ortaklığında kuruldu.

İSTEB'ten Emlakçılık Kanunu açıklaması!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi (İSTEB) Kadıköy'de kiralık ilanı verilen bodrum katı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Multi İstanbul Emlak Geliştirme ve Yatırım Haberi

Multi İstanbul Emlak Geliştirme ve Yatırım

İstanbul Bayrampaşa’daki Forum İstanbul AVM’de bulunan Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı için iflas davası açıldı. AVM’nin sahibi konumundaki şirket, alacaklı olduğunu öne sürerek önce icra takibi başlattı. İcra takibine itiraz edilince bu keç doğrudan iflas davası açıldı. İflası istenen şirketin yönetim kurulu başkanı Murat Bahadır Teker ise “Mali durumumuz sağlam, iyi niyetle açılmış bir dava değil bu; gerekli savunmamızı mahkemeye yapacağız” dedi.


Dünyaca ünlü Jurassic Park’ın bir benzeri 5 yıl önce İstanbul’da da açılmıştı. Avrupa’nın en büyük dinozor temalı parkı Jurassic Land’da milyonlarca yıl önce soyları tükenmiş olan dinozorların birebir boyuttaki maketleri bu parkta bulunuyor. Alacaklı konumdaki Multi İstanbul Emlak Geliştirme ve Yatırım A.Ş, İstanbul Asliye Ticaret Mahkemesi’nde geçtiğimiz günlerde dava başvurusunda bulundu. Söz konusu dava Talya Eğlence Müze...