26 / 04 / 2024

Münir Tanyer kimdir

Münir Tanyer kimdir

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İstanbul-İzmir otoyolunun açılmasıyla birlikte bu talebin daha da artacağını dile getirdi. İzmir’in birçok avantajı olduğunu söyledi. 

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

Münir Tanyer: Ev almak isteyen beklemesin!

İnşaat sektöründe artan maliyetlerin yılbaşından sonra konut fiyatlarına da yansıyacağını belirten Münir Tanyer, konut sahibi olmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi

İnşaat sektöründeki gelişmeler umut verici!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, sektörün genel durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Münir Tanyer: İzmir'de kentsel dönüşüm sürecek!

Orta ölçekli konutta uzmanlaştıklarını dile getiren Münir Tanyer, kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere uygun arsa buldukları takdirde İzmir'in her yerinde çalışabileceklerini söylüyor.

İzmir'de ev almayı planlayanlar seçimleri bekliyor!

SİYASİ belirsizlik, seçimler, ekonomideki durgunluk ve faizlerde beklenen artış... Tüm bu olumsuz tabloya rağmen Ege gayrimenkul sektöründe hareketlilik sürüyor.

Ege gayrimenkul sektöründe hareketlilik devam ediyor!

SİYASİ belirsizlik, seçimler, ekonomideki durgunluk ve faizlerde beklenen artış... Tüm bu olumsuz tabloya rağmen Ege gayrimenkul sektöründe hareketlilik sürüyor. Konut satışlarında 2015'te ayrıca birçok yeni proje de hayata geçti.

Gayrimenkul fiyatları 3 ay sonra artacak!

Dolardaki değer artışından dolayı fiyatların yükselmesi 3 ay sonra gayrimenkulde de kendini gösterecek. Uzmanlar yatırımcılara seslenerek, "Her krizden fırsat doğar" anlayışıyla hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

Tanyer İnşaat yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Asma Bahçeler projesini yıl ortasında sahiplerine teslim edeceklerini söyleyen Münir Tanyer, "İ nciraltı ve Bayraklı 'da İzmir'e değer katacak çalışmalarımız da yakında başlayacak " dedi

Münir Tanyer: Sektör için yeni düzenlemeler bekliyoruz!

Ekonomiye can veren inşaat sektöründe, sektörünün temsilcileri, yeni yıla girerken yerel yönetim ve merkezi hükümetten eş zamanlı atılacak bazı önemli adımlar bekliyor.

Münir Tanyer: İzmir'de kentsel dönüşüm diğer illere göre daha önemli!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de gerek yeni arsa üretilememesi, gerekse mevcut bina stoğunun yaşlı olmasından ötürü kentsel dönüşüm konusunun diğer illere göre daha önemli olduğunu dile getirdi.

Kentsel dönüşüm İzmir için çok önemli!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de gerek yeni arsa üretilememesi, gerekse mevcut bina stoğunun yaşlı olmasından ötürü kentsel dönüşüm konusunun diğer illere göre daha önemli olduğunu dile getirdi.

Münir Tanyer: Kentsel dönüşüm İzmir için çok önemli!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de gerek yeni arsa üretilememesi, gerekse mevcut bina stoğunun yaşlı olmasından ötürü kentsel dönüşüm konusunun diğer illere göre daha önemli olduğunu dile getirdi.

Münir Tanyer: Doğru noktada doğru projeler yapmak istiyoruz!

İzmir'in 'Atalarımızdan miras değil, torunlarımıza emanet' olduğunu ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yaşanabilir bir kent için tüm kurum ve kuruluşların aynı amaç için çalışması gerektiğini söyledi

Münir Tanyer: Yaşanabilir bir kent herkesin hakkı!

Binlerce yıllık köklü geçmişe sahip olan İzmir'in 'Atalarımızdan miras değil, torunlarımıza emanet' olduğunu ifade eden Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Yaşanabilir bir kent herkesin hakkı" dedi...

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Konutta tercihler değişti! Nitelikli ve yatay mimarili konut projeleri revaçta!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımını sürdürdükleri TanUrla'nın bölgede yeni bir çekim merkezi olacağına dikkat çekti. Münir Tanyer, nitelikli ve yatay mimariye sahip projelerin talep gördüğünü belirtti. İşte ayrıntılar...

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Mükremin Karaca kimdir?

Milli Emlak Genel Müdür Yardımcısı Mükremin Karaca kimdir? Mükremin Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mükremin Karaca'nın biyografisi...

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Tanyer Yapı'dan İzmir'e Tan Urla projesi!

İzmir'de yeni konut inşasına hazırlandıklarını dile getiren Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşa edilecek konutların Ege kültürünü yansıtacağını dile getirdi.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Münir Tanyer kimdir Haberi

Münir Tanyer kimdir

Değişen yaşam koşullarıyla birlikte konutlarda farklı özellikler arayan insanlar, diledikleri İzmir’de bulma imkanı yakalıyorlar. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre değişen tercihlere bağlı olarak BulutOrman ve Asma Bahçeler projeleri için şehir dışından yoğun ilgi gördüklerini belirten Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İstanbul-İzmir otoyolunun açılmasıyla birlikte bu talebin daha da artacağını dile getirdi. İzmir’in birçok avantajı olduğunu ifade eden Tanyer, şunları söyledi;

Kullanışlı daireler

“3+1, 4+1 konutlar çok fazla talep görmüyor. Gençler ve yaşlılar daha çok 2+1, 1+1 konutları tercih ediyor. Kulanışlı konutlarla birlikte doğa, temiz hava ve özellikle çocukların da faydalanabileceği sosyal alalar da ön plana çıkıyor. Biz de projelerimizde konutların ve çevresinin sağlıklı olmasının çok önemsiyoruz. Lokasyonumuzu seçerken temiz hava birinci planda geliyor. Diğer önemli bir konu da...