25 / 04 / 2024

Münir Tanyer

Münir Tanyer

TANYER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, Asma Bahçeler ve BulutOrman Evleri'nde Eylül ayı sonuna kadar 0.80'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kampanyası düzenleyecekleri müjdesini verdi.

Bulut Orman Evleri'nde dairelerin yarısı satıldı!

İZMİR Narlıdere'de yaşama geçtıdigı projelerle tanınan Tanyer inşaat, yine aynı bölgede 25 milyon liralık yatılımla yapımına başladığı Bulut Orman Evleri'nin yarıdan fazlasını sattı.

İzmir emlak piyasası, 2016 yazına umutlu giriyor!

2015 yazında yaşanan seçim süreci ve siyasi belirsizlikten olumsuz etkilenen İzmir emlak piyasası bu yıldan umutlu...

İzmirli işadamları 2016 yılından umutlu!

İzmirli İşadamları, 2016 yılının birikmiş sorunları çözüme kavuşturacak ve talebin hızla artmasını sağlayacak bir yıl olması yönünde beklentilerini dile getirdi.

Asma Bahçeler tescillendi!

Yalıtım konusuna önem verdiklerini belirten Münir Tanyer, su ve ısı yalıtımı sayesinde binaların hem daha uzun ömürlü olduğunu hem de az enerji sarfiyatı yaptığını belirtti.

İzmir'de konut açığı sürüyor!

Yeni projelere hazırlanan Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Mevcut stok yeterli değil, konut talebi yüksek, İzmir'de konut açığı sürüyor" diye konuştu. İşte açıklamaları...

Fahiş fiyatlı evler satılamıyor!

İzmir'de konut satışı alanında talebin yüksek olduğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Mevcut konut stoğu yeterli değil, Izmir'de konut açığı sürüyor" dedi.

Münir Tanyer: İzmir'deki ev stoğu yetersiz!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de konut satışı alanında talebin yüksek olduğunu belirterek, "Mevcut konut stoğu yeterli değil, İzmir'de konut açığı sürüyor" dedi.

Münir Tanyer: İzmir'de konut açığı sürüyor!

İzmir'de konut satışı alanında talebin yüksek olduğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Mevcut konut stoğu yeterli değil, İzmir'de konut açığı sürüyor" dedi.

Tanyer İnşaat projeleriyle doğayla iç içe yaşama şansı sunuyor!

Sektörde 22 yıldır hizmet veren Tanyer İnşaat, Narlıderedeki Altınvadi, Altınova, Mavisu ve Asma Bahçeler konut projeleriyle mimari ve doğanın güzelliklerini bir arada sunuyor.

Münir Tanyer: Yaşanabilir bir kent için önce işbirliği gerek!

Kente marka yaşam alanları kazandıran Tanyer İnşaat 'ın Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yaşanabilir bir kent için tüm kurumların aynı amaç için çalışması gerektiğini söyledi.

Tanyer İnşaat Çiğli ve Ulukent'te arsa keşfi yapıyor!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaşanabilir bir İzmir için 20 yıldır çaba harcadıklarını söyledi. Tanyer İnşaat arsa sıkıntısı için Çiğli ve Ulukent bölgelerinde keşifler yapıyor...

Münir Tanyer: İnsan odaklı tasarımlar sunuyoruz!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yaşanabilir bir kente tüm kurumların aynı amaç için çalışmasıyla ulaşılacağını söyledi. Münir Tanyer, "İnsanlara sadece ev değil bir yuva, bir yaşam biçimi de sunuyoruz.

Münir Tanyer: Vergi indirimi inşaat sektörünü canlandırır!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, son günlerde yüksek sesle dile getirilmeye başlanan vergi indiriminin inşaat sektörünün canlanması için önemli bir adım olacağını söyledi.

Münir Tanyer: Ev sahibi olmak isteyenler elini çabuk tutsun!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, dövizdeki dalgalanmanın bir süre sonra konut fiyatlanna da yansıyacağına dikkat çekerek, ev sahibi olmak isteyenlerin elini çabuk tutması gerektiğini söyledi.

Konutta tercihler değişti! Nitelikli ve yatay mimarili konut projeleri revaçta!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yapımını sürdürdükleri TanUrla'nın bölgede yeni bir çekim merkezi olacağına dikkat çekti. Münir Tanyer, nitelikli ve yatay mimariye sahip projelerin talep gördüğünü belirtti. İşte ayrıntılar...

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Marsim Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arslan ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Tanyer Yapı'dan İzmir'e Tan Urla projesi!

İzmir'de yeni konut inşasına hazırlandıklarını dile getiren Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşa edilecek konutların Ege kültürünü yansıtacağını dile getirdi.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Münir Karaloğlu: Metruk binayı vatandaş yıkmıyorsa biz yıkacağız!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, metruk binaların uyuşturucu bağımlılarının, satıcıların istasyonu haline geldiğini ifade ederek "Vatandaş yıkmıyorsa, metruk binaya gideceğiz, dozeri dayayıp kendimiz yıkacağız." diye açıklama yaptı. 

İzmir'de ada bazlı dönüşüm olmalı!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İstanbul-İzmir otoyolunun açılmasıyla birlikte bu talebin daha da artacağını dile getirdi. İzmir’in birçok avantajı olduğunu söyledi. 

Kepez’de kentsel dönüşüm projeleri devam ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kepez Kaymakamlığı’nın yeni hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Münir Karaloğlu'ndan imar barışı uyarısı!

Antalya valisi Münir Karaloğlu, 'İmar Barışı' kapsamında şehirleşme alanında birçok sorunun çözüldüğünü, bundan sonra turizm kentinde çarpık kentleşmeye izin vermeyeceklerini kaydetti.

Yeni AKM binası Münir Operası ile açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı DOB Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan, yeni AKM binasının Münir Operası ile açılacağını söyledi...

Münir Tanyer Haberi

Münir Tanyer

TANYER İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, inşaat sektöründeki gelişmelerin umut verici olduğunu belirterek, Asma Bahçeler ve BulutOrman Evleri'nden ev almak isteyen müşterilerine Eylül ayı sonuna kadar 0.80'den başlayan faiz oranlarıyla kredi kampanyası düzenleyecekleri müjdesini verdi.


Tanyer, devam eden projeleri BulutOrman Evleri ve inşaat sektörünün genel durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu; 


Ekonomide kriz beklentisi ve söylentilerinin gerçeği yansıtmadığının altını çizen Münir Tanyer, ülke ekonomisinin sağlam temeller üzerine oturduğunu söyledi. Türkiye'nin hem ekonomik, hem de sosyal alanlarda Avrupa ve dünyayla entegre olduğunu ve hiç bir gücün Türkiye'yi kaybetmeyi göze alamayacağını kaydeden Tanyer, bankacılık sektörünün de güvenilir ve sağlam temellere sahip olduğunu kaydetti. Sadece İzmir'de yıllık minimum 35 bin konut üretilmesi gerektiğini de vurgulayan Münir Tanyer, "İnşaat sektörü Türkiye'nin dinamo sektörü. Çevresinde çok...