20 / 04 / 2024

Murat Aydın kim

Murat Aydın kim

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz'a imar planı müjdesi verdi. Beykoz'da kaçak imar hareketi olmayacağını söyleyen Aydın, imar planlarına sağlıklaştırma ve tadilat imkanı vereceklerini söyledi. 

Murat Aydın kimdir?

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın kimdir? Murat Aydın'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beykoz Belediye Başkanlığına aday gösterilmesi bekleniyor..

Murat Aydın: Zeytinburnu için saçlarımı ağarttım!

İlk başkan seçildiğinde çok zor günler geçirdiğini söyleyen Murat Aydın, “O zamanlar saçlarım simsiyahtı ama şimdi beyazladı. Vatandaşın desteğiyle Zeytinburnu 12 yıl sonunda her anlamda uçuşa geçti...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın eğitim durumu nedir?

Meltem Taylan Aydın kimdir? Meltem Taylan Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Meltem Taylan Aydın'ın kim olduğu ve Meltem Taylan Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilen detaylar. Meltem Taylan Aydın'ın eğitim durumu ve kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Murat Aydın: Beykoz’da yatırım yapmak isteyen herkese destek olacağız!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la Beykoz’u ve çevresini incelediğini belirten Başkan Murat Aydın, 'Beykoz’un mülkiyet problemi neredeyse çözülmüştür' dedi.

Aydın'a 13 baraj yapılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu yaptığı açıklamada 2019 yılına kadar Aydın'a 13 yeni baraj kazandırılacağını söyledi.

Murat Aydın'a 16/9 gökdelenlerinin yıkımı için soruşturma mı açılacak?

16/9 gökdelenlerinin yıkılması konusunda ağır davranan Zeytinburnu Belediye Başkanı hakkında soruşturma açılabilmesi için yargı kararını verdi. Danıştay 1. Dairesi, Murat Aydın’ın soruşturulmasına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı kararını kaldırdı.

Murat Aydın: 16/9 için mahkeme kararlarını uyguluyoruz!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Onaltı Dokuz (16:9) isimli gökdelenlerin İstanbul'un tarihi siluetini bozan kısmının yıkılması kararı ile ilgili, "Mahkeme kararlarını uyguluyoruz ama yargı süreci henüz tamamlanmış değil" dedi.

Murat Aydın: Zeytinburnu sahilini ben planlamadım!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Aydın, 16/9 kuleleriyle ilgili “Sahili eski Bakan Ertuğrul Günay planladı, ruhsat vermek zorundaydım” demişti. Günay, “Ben planlamadım, aksine inşaata karşı çıktım” yanıtını verdi

Murat Aydın: Siluet fotoğrafı benim de içimi acıtıyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Türkiye’nin tartıştığı, İstanbul’un tarihi siluetini bozan 16/9 kuleleriyle ilgili ilk kez konuştu: “Zeytinburnu sahilini dönemin Turizm Bakanı Ertuğrul Günay planladı'' dedi.

Tarık Aydın: Bu kimliksiz yapılaşmayı kim icat etti!

İnşaat mühendisi Tarık Aydın, Zaman için kaleme aldığı yazısında medeniyetimize hakaret eden şehirleşme anlayışının zincirleme bir hatanın sonucu olduğuna dikkat çekiyor. Aydın, kimliksiz ve plansız yapılaşmanın kentlerimizi istila ettiğini vurguluyor.

İlhan Kartal, Murat Aydın'ı ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim AŞ Genel Müdürü İlhan Aydın Kartal, seçimlerde 4. kez Zeytinburnu Belediye Başkanlığı’ na seçilen Başkan Murat Aydın’ ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

Murat Aydın kim Haberi

Murat Aydın kim

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, yerel basın temsilcileriyle bir araya geldi. Murat Aydın, Beykozlulara imar planı müjdesi verdi. 

Dost Beykoz'da yer alan habere göre, Aydın, Beykoz'da kaçak imar hareketi olmnayacağını söylerek şu ifadeleri kullandı:

“Beykoz’da İmar hareketi kaçak olmayacak. Kaçak olmayacak. Ben kendi dönemimle olarak yapılanları yıkacağız. İmar planlarını ilgili kurumlarla yapacağız. İmar Barışının uygulaması çıkacak. Onunla ilgili de çalışmayı bakanlık yapıyor. Planlara sağlıklaştırma imkanı olanlara tadilat imkanı verilecek. O süreç devam ediyor. Ne zaman biteceğini bilmiyorum ama süreç işliyor.”

Beykoz’un imar planları yapılacak diyen Aydın şunları söyledi:

"Yasa belli, kim nerede ne yapacak? Yetkilerimiz bellidir. Beykoz ile ilgili konularda biz yetkilerimizi sonuna kadar kullanıyoruz. Neticede Beykoz’un imar planları yapılacak. Yücel ağabey zamanında parçalar halinde imar planları iptal oldu. İmarın gelmesi...