19 / 04 / 2024

Murat Aydın zeytinburnu semt parkı

Murat Aydın zeytinburnu semt parkı

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Üniversitesi’ne ait 26 bin metrekarelik araziyi kiralayıp semt parkı yaptıklarını açıkladı. Aydın, “Park için üniversiteye her yıl 384 bin lira ödüyoruz” dedi

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Murat Aydın: Beykoz’da yatırım yapmak isteyen herkese destek olacağız!

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’la Beykoz’u ve çevresini incelediğini belirten Başkan Murat Aydın, 'Beykoz’un mülkiyet problemi neredeyse çözülmüştür' dedi.

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Zeytinburnu’na yeni stadyum geliyor!

Zeytinburnu’nda eski stadyumun bulunduğu yere yeni bir stadyum inşa edilecek. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, “Yeni stadın temelini attığımız gün takım arayışına geçip ilçemize profesyonel ligden bir futbol takımı alacağız.” dedi.

Zeytinburnu Tramvay Hattı yer altına alınıyor!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın İstanbullulara müjde verdi. Başkan Aydın, 2018’de Zeytinburnu tramvay hattının yerin altına alınacağını söyledi.

Zeytinburnu'na 19 yeni eser müjdesi!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, yaptığı açıklamada ilçeye 19 yeni eserin müjdesini verdi. Aralarından tamamlanan eserlerin de yer aldığını belirten Başkan Aydın, bir kısmının devam ettiğini bir kısmının ise proje aşamasında olduğunu kaydetti.

Zeytinburnu'na Millet Bahçesi geliyor!

Zeytinburnu'nda hayata geçirilecek olan 90 bin metrekarelik ''Millet Bahçesi'' için Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan protokol imzaladı.

Aydın'a 13 baraj yapılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu yaptığı açıklamada 2019 yılına kadar Aydın'a 13 yeni baraj kazandırılacağını söyledi.

Murat Aydın'a 16/9 gökdelenlerinin yıkımı için soruşturma mı açılacak?

16/9 gökdelenlerinin yıkılması konusunda ağır davranan Zeytinburnu Belediye Başkanı hakkında soruşturma açılabilmesi için yargı kararını verdi. Danıştay 1. Dairesi, Murat Aydın’ın soruşturulmasına izin vermeyen İçişleri Bakanlığı kararını kaldırdı.

Zeytinburnu Çırpıcı Parkı hizmete açıldı!

Çırpıcı Şehir Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi. 150 bin metrekarelik Çırpıcı Şehir Parkı'nın açılışını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın gerçekleştirdi.

İstanbul’un en büyük parkı Zeytinburnu’nda açıldı!

Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışı gerçekleştirildi. 150 bin metrekarelik Çırpıcı Şehir Parkı’nın açılışını, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın gerçekleştirdi.

Hayat Vakfı'nın Zeytinburnu'ndaki arazisi geri alındı!

ZEYTİNBURNU Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı oturumunda CHP ile AK Parti’li üyeler arasında TÜRGEV tartışması yaşandı. Murat Aydın’a TÜRGEV ile ortak hizmet projeleri yapılması konusunda protokol yapma yetkisi veren teklif mecliste kabul edildi.

Murat Aydın zeytinburnu semt parkı Haberi

Murat Aydın zeytinburnu semt parkı

TÜRKİYE’NİN TEK KİRALIK PARKI

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İstanbul Üniversitesi’ne ait 26 bin metrekarelik araziyi kiralayıp semt parkı yaptıklarını açıkladı. Aydın, “Park için üniversiteye her yıl 384 bin lira ödüyoruz” dedi



Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçedeki yeşil alan miktarını artırmak için, üste para verip park yaptıklarını söyledi. Aydın, “İstanbul Üniversitesi’ne ait 26 bin metrekarelik araziyi kiralayıp park yaptık, her ay 32 bin lira kira ödüyoruz. 9 milyon liralık kamulaştırma yaptığımız başka bir yere de Zeytin Park yaptık. Şimdi de 177 dönümlük subay lojmanlarını TOKİ’den alıp park yapacağız” dedi.


Yeşil alan var ama... 

Zeytinburnu’nun üçte birinin konut, üçte birinin sanayi ve üçte birinin de yeşil alan olduğunu belirten Murat Aydın, şunları söyledi:

“İlçenin üçte biri yeşil alan gibi görünüyor ama bu alanların çok...