16 / 04 / 2024

Murat Boz evi nerede

Murat Boz evi nerede

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Murat Boz'un Levent'teki bir siteden yaklaşık 4 milyon TL değerinde ev satın aldığı öğrenildi.

Murat Boz gayrimenkule yatırım yapıyor!

Mahall Bomonti İzmir'in reklam yüzü pop star Murat Boz "Konutu tercih ediyorum, arsa alımım hiç denemedim, bildiğiniz yer varsa görüşelim' karşılığını verdi.

Kiracılar dikkat! Resmen açıklandı: Oturduğu evi satılan kiracıların kira sözleşmesi sona erer mi?

Son günlerde en merak edilen konulardan biri, oturduğu evi satılan kiracının tahliye edilip edilemeyeceği oldu. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar... 

Birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Bu yapılmazsa vergi de işe yaramaz!

Merkez Bankası tarafından gündeme getirilen birden çok evi olana kademeli ek vergi önerisi konut piyasasında gündeme oturdu. Peki birden çok evi olana kademeli ek vergi sistemi nasıl işlemeli? Prof. Dr. Murat Batı, tek tek yapılması gerekenleri açıkladı.

TOKİ'den emekliye ve evi olmayana ucuz konut müjdesi geldi! 81 ilde yüz binlerce konut 10 bin lira peşinatla satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, alt ve dar gelir grubu, emekliler ve evi olmayan vatandaşlar için başlatacakları konut kampanyasının detaylarını açıkladı. İşte Murat Kurum'un o açıklaması...

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacak! 

Manavgat AFAD Koordinasyon Merkezi'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, evi yanan vatandaşlara 50 bin TL'ye kadar kira ve eşya yardımı yapılacağını açıkladı.

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe gitti!

Bir dönem oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, o sürede beraber yaşadıkları ultra lüks villanın senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin ödemişti. Ayrılığın ardından evi kullanmak istemeyen Dalkılıç ödediği yıllık ücret nedeniyle zarara uğradı. 

Murat Kurum'dan sosyal konut projesi açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla başlattığımız, tüm Türkiye'de alt gelir grubunda evi olmayan vatandaşımız kalmayana dek Sosyal Konut Projemizi inşallah kararlı şekilde sürdüreceğiz." diye konuştu.

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamam!

Temeli 2017 Eylül ayında atılan, New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamamlandı. CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, Türk Evi’nin Engineering News Record (ENR) tarafından ödüle değer görüldüğünü anlattı.

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Murat Boz'un yeni evi 460 metrekare!

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Murat Boz evi nerede Haberi

Murat Boz evi nerede

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Murat Boz, önceki gün Levent'te görüntülendi. Lüks aracıyla objektiflere takılan Murat Boz'un aracının önündeki site giriş kartı dikkat çekti.


Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Murat Boz'un Levent'teki bir siteden yaklaşık 4 milyon TL değerinde ev satın aldığı öğrenildi. Boz kendisine yöneltilen soruları yanıtlamadan uzaklaştı. 



Kendisi gibi oyuncu olan Aslı Enver ile ilişki yaşayan Murat Boz, geçtiğimiz aylarda yaşadıkları ayrılık nedeniyle gündeme...