25 / 04 / 2024

murat erdoğan site yönetimi

murat erdoğan site yönetimi

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Büyük gün geldi çattı! Müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan verecek! TOKİ’de yeni indirim geliyor

Toplu Konut İdaresi’nden (TOKİ) ev alan ve borcu devam edenler için yeni bir indirim kampanyası müjdesi geliyor. Kampanyanın haberini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum verdi. Yeni indirim kampanyasını Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün açıklayacak. 

Herkes ev sahibi olacak! Genci, emeklisi, dar gelirlisi… Cumhurbaşkanı Erdoğan ucuz konut TOKİ'yi o tarihte duyuracak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medyadan TOKİ ucuz sosyal konut projesinin detaylarının açıklanacağı tarihi duyurdu. Bakan Kurum, yapmış olduğu paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacaktır" cümlelerini kullandı.

TOKİ'nin merakla beklenen ucuz konut projesinde tarih belli oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıklayacak! İşte o tarih

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ucuz sosyal konut hamlesinin detaylarının artık açıklanacağı tarihi bildirdi. Bakan Kurum, yapmış olduğu açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 13 Eylül'de detayları açıklayacak" ifadelerini kullandı.

Profesyonel bina site yönetimi nedir?

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da hizmete açılacak olan Yeşilköy Prof. Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'ne ilişkin paylaşım yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Murat Kurum hakkında konuştu. Erdoğan, "Onu anlatmaya gerek var mı? Emlak Konut'un Murat Kurum ile nasıl uçtuğunu, güçlendiğini biliyorsunuz'' diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılması için açıklamalarda buldunu..

Murat Erdoğan: Yeşil alanlar konut alanına çevriliyor!

ELSAD Başkanı Erdoğan, Elazığ Belediyesi’nin imar revizyonundaki park alanlarının konut alanına dönüştürülmesine tepki göstererek, “Yeşil alan belediyeye gelir sağlanacak diye konut alanına dönüştürülüp arsa olarak satılamaz” dedi.

Murat Erdoğan: Küçük arsa sahipleri mağdur olacak!

ELSAD Başkanı Murat Erdoğan imar revizyonunu değerlendirdi, yapılan düzenlemenin olumlu taraflarının olduğunu fakat küçük arsa sahiplerinin de mağdur edebileceğini belirtti.

Murat Erdoğan, Elazığ’daki imar planı değişikliğini anlattı!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği (ELSAD) Başkanı Murat Erdoğan Elazığ’daki riskli alanların imar planı değişikliğine ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Murat Erdoğan: Yaşanabilir Elazığ için projeler yapıyoruz!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği ( ELSAD ) Başkanı Murat Erdoğan Elazığ’daki riskli alanların imar planı değişikliğine ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Murat Erdoğan: Cumhuriyet Mahallesi imar planı dönüşüme aykırı!

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği Başkanı Av. Murat Erdoğan yazılı açıklama yaparak Cumhuriyet Mahallesi Riskli Alan İmar Planı Değişikliğine ilişkin itirazlarını kamuoyu ile paylaştı.

Erdoğan Bayraktar:Kentsel Dönüşüm projeleri site şeklinde olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar: ''Kentsel dönüşüm projelerinde site yapımına ağırlık verilecek.Kişi başına 18 metrekarenin üzerinde yeşil alan hedefliyoruz'' dedi...

murat erdoğan site yönetimi Haberi

murat erdoğan site yönetimi

Profesyonel bina site yönetimi nedir? İşte Profesyonel Yönetici Kat Mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan'ın Capital'de yer alan site yönetimiyle ilgili o yazısı...

Değerli okuyucular... Yaşadığımız binalarda, sitelerde, rezidanslarda, birilerine aidat ya da demirbaş adı altında devamlı surette bedeller ödüyoruz. Bu bedeller, Kat Mülkiyeti Kanunu tarafından işaret edilen; binanın giderleri, tamir ve bakımları ya da çalışanları için ödediğiniz aidat ya da yasal adıyla GİDER AVANSI olarak karşınıza çıkan ve çıkmaya devam edecek olan bina ortak giderlerimizdir.

Ancak Avrupa uyum yasaları, iş güvenliği kanunu ve çalışma kanunlarının son yıllarda tamamen değişmesi ve yanlış yapılan uygulamalar sonucu çok büyük bedeller ya da cezalar ödenmesi, bu işi canı gönülden, bir bedel almadan yapan ama hiç bir zaman zan altında kalmaktan kurtulamayan bina sakinlerinin...