17 / 04 / 2024

Murat Hazinedar kim

Murat Hazinedar kim

İBB tarafından Beşiktaş'a yapılacak tünellere CHP Grubu'nun karşı çıkmasına rağmen CHP'li Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın destek vermesi vatandaş nezdinde karşılık buldu.

Murat Hazinedar'ın Beşiktaş'taki arsasında inşaat başladı!

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, boğaz manzaralı villasının yanında aldığı arsaya şantiye kuruldu. 27 Mayıs'ta yapı izni çıkarılan arsada çalışmalar başladı.

Beşiktaş’a metro ne zaman gelecek?

Taksim’den Dolmabahçe’ye inen yol İstanbul’un en çok trafik çilesi çekilen noktalarından biri durumunda. Köprü trafiği nedeniyle de Barbaros Bulvarı özellikle akşam saatleri kilit durumda.

Murat Hazinedar kimdir?

Murat Hazinedar, 2014 yerel seçimlerinde CHP'den Beşiktaş Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. Peki CHP Beşiktaş Belediye Başkan adayı Murat Hazinedar kimdir? İşte Murat Hazinedar'ın biyografisi...

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Hazinedar'a haksız mal varlığı davası!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve meclis üyesi Çetin Kırışgil’e haksız mal edindikleri gerekçesiyle dava açıldı. Savcılık, Hazinedar ve Kırışgil için 8 yıl hapis ve 10 milyon para cezası talep edildi...

Murat Hazinedar'ın Ortaköy'deki malikanesi için yıkım kararı!

Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın iki katlı olarak satın aldığı ancak daha sonra imara aykırı olarak iki katı yer altında 5 katlı bir malikaneye dönüştürdüğü yapısı için yıkım kararı çıktı. 

Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç oldu!

Beşiktaş Belediye Başkanlığı'na CHP'nin adayı Tahir Doğaç seçildi. Doğaç vekaleten görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine geçecek.

Beşiktaş Belediye Başkanlığı seçimine dakikalar kaldı!

Görevden alınan Murat Hazinedar'ın yerine gelecek isim bugün saat 15:00'te belli olacak. Hazinedar'ın yerine CHP'den Tahir Doğaç, AK Parti'den İsmail Akyıldız aday oldu.

Murat Hazinedar Ankara'da gayrimenkul zengini çıktı!

İstanbul Eyüp’te lüks bir villası olduğu ortaya çıkarılan Eski Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, Ankara’da taşınmaz zengini olduğu anlaşıldı. 

Murat Hazinedar'ın rüşvet iddiaları dudak uçuklattı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Meclis Üyesi Hüseyin Avni Sipahi'nin İçişleri Bakanlığı raporundaki rüşvet iddiaları dudak uçuklattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Hazinedar açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılması için açıklamalarda buldunu..

Murat Hazinedar görevden alındı!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındı.

Beşiktaş Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 2018 yılı için ilçedeki emlak vergisi oranına yönelik çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Murat Hazinedar annesi adına Ordu'da okul açıyor!

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ın annesi merhume Eczacı İlhan Hazinedar adına Ordu’nun Fatsa ilçesinde eğitime kazandırmayı planladığı ortaokulu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte açacak

Murat Hazinedar kim Haberi

Murat Hazinedar kim

İBB tarafından Beşiktaş'a yapılacak tünellere CHP Grubu'nun karşı çıkmasına rağmen CHP'li Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın destek vermesi vatandaş nezdinde karşılık buldu. Hazinedar'ın kararını destekleyen vatandaşlar, tünellerin sonunda ışık olup olmadığını sormayı da ihmal etmedi. 


Beşiktaş'a yapılması planlanan Dolmabahçe–Levazım–Baltalimanı-Ayazağa Tünelleri Projesi'nin İBB Meclisi'nde gündeme gelmesi ve Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın CHP Grubu'ndan bağımsız hareket ederek maddeye evet oyu vermesine ilçe sakinlerinden destek geldi. Başkan Hazinedar mecliste yaptığı konuşmada, “Grubumun kararı ne olursa olsun benim desteğim var. Her türlü siyasi riski alıyoruz. Yeter ki çözüm olsun” açıklamasını yapmıştı. 


Üç çıkışı var


Yapılması planlanan tüneller arasında Levazım Mahallesi de yer alıyor. Levazım'a yapılması planlanan tünellerin 3 çıkışı bulunuyor. Tünellerden biri Zincirlidere'ye, diğeri Fulya'ya bir diğeri de Akatlar'a çıkıyor. Özellikle sabah iş saatlerinde ve akşam iş...