20 / 04 / 2024

Murat Kader kimdir

Murat Kader kimdir

Orta Asya'nın en eski ve büyük şehirlerinden Taşkent'in yeniden imarına ilişkin çalışmalar Türk mimarlar tarafından yapılıyor.

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

Mimar Murat Kader'den yeni şirket!

İKİ Design Group'un kurucu ortağı Mimar Murat Kader bugün yeni şirket daha kurdu. 

Murat Kader: Bu topraklardan geleceğin star mimarları çıkacak!

İki Design Group kurucu ortağı yüksek mimar Murat Kader “En önemli hedefimiz, maddi boyutların büyüklüğü değil, tasarımın ve doğru gayrimenkulün halkın tümüne ulaşması için çalışmaktır” dedi.

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

Kentsel dönüşüm, projelerin sayısını ve ebatlarını arttırdı!

Murat Kader, 21 yıldır İstanbul'da faaliyet gösteren 90 kişilik kadroya sahip şirketlerinin kentsel dönüşümün başlamasından sonra geçen 5 yıllık dönemde varlık değeri 45 milyar dolan bulan projelere imza attığını söyledi.

Piyalepaşa İstanbul'un yüzde 30'u yıl sonuna kadar satılacak!

İstanbul'un merkezi Beyoğlu'nda 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, semt hayatını yeniden canlandıracak. Piyalepaşa İstanbul'da yaşanan süreç ve hedefler, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü gerçekleşen toplantıda paylaşıldı.

Dönüşen 6 milyon konut Türkiye'den star mimarlar çıkaracak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Esen Y. Evran bugünki yazısında Türkiye'deki dönüşüm projelerinin star mimarlar çıkaracağına deyindi. İşte, Esen Evran'ın yazısı...

10-15 yıl içinde Türkiye’den star mimarlar çıkacak!

İki Design Group yönetici ortağı Y. Mim. Murat Kader: "10-15 yıl içinde dünyanın star mimarlarının bizim topraklarımızdan çıkacağına inanıyorum. Hem çok deneyimli ofisler, hem de harika bir deneysel alan var.” dedi.

Murat Kader: Kamunun sosyal proje alanı üretmesi gerekli!

Projelerinde belki de en çok ‘su’ ögesini kullanan mimar olan Murat Kader’le doğal olarak en sevdiği yerlerden birinde, Boğaz’da denize nazır bir mekanda buluşuyoruz.

Murat Kader: Tasarımlar artık mahallelere inmeye başladı!

Mimar Murat Kader, tasarımın artık mahallelere inmeye başladığını ve bu sayede mimarların değerlerinin anlaşıldığını söylüyor. Kader, “Ayşe Hanım Teyzem projeleri okumaya başladı. Bizi mimar yapan yatırımcı değil Ayşe Teyze” diyor

Murat Kader: Türkiye mimaride deneysel alan oldu!

Yüksek Mimar Murat Kader, Türkiye’de modern projelerin geliştirildiğini belirterek, “Uluslararası arenada artık Türkiye’nin adı geçiyor. Bu dönemde Türkiye deneysel alan oldu” dedi.

Türk mimarlar için artık yurt dışında da büyük fırsatlar var!

MIPIM gayrimenkul fuarı, İstanbul Ticaret Odası’nın desteğiyle Türk şirketlerinin MIPIM 2015’e katılımın yüksek oluşu memnuniyet yaratırken, fuar alanında ve Türkiye çadırında önemli buluşmalar yaşandı.

Yüksek mimar Murat Kader ödül sayısını 19'a çıkardı!

International Property Awards’ta birçok kez ödül alan Yüksek Mimar Murat Kader, bu kez Tanzanya’da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi.Yüksek mimar Murat Kader ödül sayısını 19'a çıkardı.

Murat Kader Safari City ile ödül aldı!

Gayrimenkul sektörünün önemli yarışmalarından biri olan International Property Awards'ta birçok kez ödül alan Yüksek Mimar Murat Kader, bu kez Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi.

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Okabe Invest Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okabe Invest Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kader tarafından kuruldu.

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Murat Kader kimdir Haberi

Murat Kader kimdir

Türk mimarlar, Orta Asya'nın en eski ve büyük şehirlerinden Taşkent'in yeniden imar ediyor. Taşkent'te durgunluğun ardından adeta "inşaat patlaması" yaşanırken, devam eden inşaat projelerinde Türk mimarlar önemli çalışmalara imza atıyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şehir, toplam 335 kilometrekare alana yayılmış durumda. Şehirdeki çeşitli inşaat çalışmalarında yer alan Türk inşaat mühendisleri ve mimarlar kentin daha da güzelleşmesi ve çağdaşlaşmasına ön ayak oluyor.

Taşkent Valiliği'nin davetiyle kente gelen Türk mimar Murat Kader, Anadolu Ajansı muhabirine açıklama yaptı. Açıklamada, hayata geçirdikleri mimari tasarım çalışmalarıyla Taşkent'in daha güzel ve çağdaş bir şehir olmasına katkıda bulunduklarını belirtti.

Kader, halen Taşkent genelinde devam eden mimari projelerin büyük bir kısmının Türk tasarımcılar tarafından yapıldığına dikkati çekti. Kader, "Günümüzde Taşkent, aslında Türk mimar ve tasarımcıları ile yeniden yapılanıyor....