28 / 03 / 2024

Murat Özaltun toki konutları

Murat Özaltun toki konutları

Konya’nın Beyşehir ilçesinde giderek artan konut açığının hayata geçirilecek TOKİ projeleriyle kapatılmasına gayret gösterildiği belirtildi.

TOKİ mağdurlarından Murat Kurum çıkartması! 

TOKİ mağdurları AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'u protesto etti. Mağdurlar Murat Kurum'a ''“Mağdurlar burada, Murat Kurum buraya” sloganıyla seslendi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Tuzla mağdurları ve Murat Kurum anlaşamadı: Taksitlere 6 ayda bir zam yapılması önlenemez!

TOKİ Tuzla mağdurları ve İBB Başkan adayı Murat Kurum, zamlar konusunda anlaşamadı. Peki o görüşmede neler konuşuldu? Murat Kurum ne teklif etti? İşte ayrıntılar...

Murat Kurum İstanbul projelerini açıkladı! TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projelerinde müjde geldi!

İBB  Başkan adayı Murat Kurum katıldığı canlı yayında İstanbul projelerini tek tek sıralayarak, TOKİ Tuzla ve Maltepe 100 bin konut projeleri için müjdeyi açıkladı.

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurlarından Murat Kurum'a tepki: Maliyet dar gelirliye kalıyor, davamızdan vazgeçmeyeceğiz!

TOKİ tarafından 2019'da başlatılan “100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi” mağdurları, sorunların çözülmesini ve evlerine kavuşmayı talep ediyor. Mağdurlar, dönemin Bakanı Murat Kurum’un verdiği sözü hatırlattı ve davalarından vazgeçmeyeceklerini söyledi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum: Arazileri peşkeş çekiyoruz TOKİ evlerinin fiyatları çok ucuz olacak

Hükümetin konut piyasasında yaşanan durgunluğu aşmak için başlattığı ucuz ev kampanyasının detayları belli olmaya başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hazine arazilerini dar gelirli vatandaşlara peşkeş çekiyoruz fiyatlar çok ucuz olacak" dedi.

TOKİ'den 81 ile yeni konut müjdesi! Bakan Kurum resmen açıkladı! TOKİ başvuruları ne zaman?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum milyonlarca kişinin beklediği müjdeyi vererek, "TOKi ile yakın zamanda yine bir sosyal konut hamlesini 81 ilimizde yapacağız" dedi.

Murat Kurum: TOKİ eliyle 1 milyon 100 bin konut ürettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada, TOKİ eliyle 2002 yılından şu ana kadar toplam olarak 1 milyon 100 bin konut ürettiklerini dile getirdi.

Murat Kurum'dan TOKİ'ye ziyaret!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Murat Kurum'dan TOKİ müteahhitleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2003'ten bu yana TOKİ müteahhitlerine 107 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Murat Kurum Elazığ'daki TOKİ konutlarını inceledi!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra hayatlarını kaybedenlerin yakınlarına verilecek TOKİ konutlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceledi...

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Murat Kurum: TOKİ'nin evleri akıllı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ulusal Akıllı Şehirler Stratejisi ve Eylem Planı"nı açıkladı. Bakan Kurum, "TOKİ projelerimizi, akıllı şehir konseptine göre inşa edeceğiz" diye konuştu.

Murat Kurum: TOKİ çok güzel işler yapıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 250 bin konut üretim projesinin ilk ayağı olan 50 bin yeni sosyal konutun etaplar hâlinde yapılacağını belirterek, TOKİ'nin ülkeye ve vatandaşlara değer katan projeler hayata geçirmeye devam edeceğini söyledi...

Murat Özaltun toki konutları Haberi

Murat Özaltun toki konutları

Konya’nın Beyşehir ilçesinde giderek artan konut açığının hayata geçirilecek TOKİ projeleriyle kapatılmasına gayret gösterildiği belirtildi.


Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir’in hem genç nüfusa sahip hem de nüfusu giderek artan bir ilçe olduğunu vurgulayarak, “Dolayısıyla nüfusu artan bir şehirde konut açığı da her geçen gün büyüyor. Ama biz bu konut açığını kapatabilmek için belediye olarak da üzerimize düşen her türlü gayreti ortaya koyuyoruz” dedi.

Beyşehir’de konut açığını giderme konusunda müteahhitlerin de ürettikleri konutlarla olağanüstü bir performans sergilediğini ifade eden Özaltun, TOKİ Başkanlığı’nın devreye sokacağı yeni toplu konut hamlelerinin de bu sorunun çözümüne katkı sunacağını söyledi. Beyşehir’de özellikle dar gelirli ailelere hitap eden toplu konut projelerini hayata geçirmek istediklerini dile getiren Başkan Özaltun, bu konuda belediye olarak müracaatta bulundukları TOKİ...