29 / 03 / 2024

Murat Özcan kimdir

Murat Özcan kimdir

Tatil sezon yaklaşırken, uzmanlar tatil beldelerinde yıl boyu kapalı kalan yazlıkların sahiplerini, kanserojen etkilerin önüne geçme, bina ömrünü uzatma ve depreme dayanma açısından hayati önemdeki “su yalıtımı” konusunda uyarıyor.

Canpa’dan üniversitelilere ''ısı yalıtımı'' eğitimi!

Türkiye’nin öncü yalıtım firmalarından Canpa, üniversite - özel sektör iş birliği kapsamında Başkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencilerine ısı yalıtımı konusunda eğitim verdi.

Depremde yıkılan binaların yüzde 64'ünün su yalıtımı yok!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, su yalıtımsız binaları “dikey mezar” olarak nitelendirdi ve “Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64’ü su yalıtımı olsaydı yıkılmayacaktı” dedi.

Canpa eleman yetiştirme kapsamında eğitim çalışmalarına başladı!

Türkiye’nin önde gelen yalıtım firmalarından Canpa, sektördeki istihdam sorununun çözümüne katkı yapacak kalifiye eleman yetiştirme programı kapsamında eğitim çalışmalarına başladı.

Türkiye, Flexobit’in Asya ve Afrika’da küresel üssü oluyor!

Yalıtım işinde 30 yıllık tecrübesi ve uzmanlığı ile Türkiye’de inşaat sektörü devlerinin çözüm ortağı Canpa, Flexobit membrandaki başarıları sayesinde Bitufa’nın Asya ve Afrika ülkelerine dağıtımını yapmaya başladı.

İnşaatla birlikte yalıtım da büyür!

Yalıtım sektörünün öncü kuruluşu Canpa'nın Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan: “Genel ekonomi ve inşaat sektörüne yönelik önlemler yanında yalıtım sektörüne özel düzenlemeler heyecan verici” dedi.

Su yalıtımı deprem riskini azaltıyor!

Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Murat Özcan depremlerde ölümleri üç katına çıkaran ‘su yalıtımsız binalar'a dikkat çekti.

Su yalıtımlı binalar depreme daha dayanıklı!

CANPA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Su yalıtımı yapılmış olsaydı, Marmara depreminde yıkılan binaların yüzde 64'ü ayakta kalacak; ölümler ve yaralanmalar da aynı oranda azalacaktı" dedi.

Murat Özcan: Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor!

Yatırımda doğru adres hayati önem taşıyor. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, "Ofis konuta göre daha çok kazandırıyor" diye konuştu.

Gayrimenkul gelir getiren yatırım hangisi?

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Ankara'daki lüks projelerde 350-5(X) bin TL aralığında satın alınan 1 +1 dairelerden 750bin 500 TL kira geliri elde edilebilirken, aynı değerdeki lüks ofisleri 2 bin-3 bin TL'ye kiraya vermenin mümkün olduğunu söyle

Gayrimenkul yatırımda konut mu ofis mi?

Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, 500 bin TL aralığında satın alınan 1+1 dairelerden 750-bin 500 TL kira geliri elde edilebilirken, aynı değerdeki lüks ofisleri 2 bin-3 bin TL’ye kiraya vermenin mümkün olduğunu söyledi.

Canpa App mobil uygulama yatırıma destek oluyor!

Canpa Şirketler Grubu, yalıtım sektöründe bir ilke imza atarak, yalıtıma dair tüm bilinmesi gerekenleri Canpa App mobil uygulamasında topladı. Murat Özcan: "Canpa App uygulamasında, yalıtım konusunda tüm çözümler elinizin altında.” dedi.

Ankara'nın ilk mutlu ofis konsepti Regnum Sky Tower'da!

Regnum Sky Tower'ın ortaklarından Murat Özcan: “Günümüzde çalışma saatleri uzadı. Regnum Sky Tower’da çalışacaklar için ofisi eğlenceli, yaratıcı ilham verici bir yaşam merkezi haline getireceğiz” dedi..

Mutlu Ofis için düğmeye basıldı!

DÜNYADA birbiri ardına yükselmeye başlayan "mutlu ofis" konseptinin Ankara'daki ilk örneği, Regnum Sky Tower ile hayat buluyor. Regnum Sky, tamamlandığında 156 metre yüksekliğiyle Başkent'in en yüksek ofis kulesi olacak.

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orange Grup Kimya İnşaat Malzemeleri Otomotiv Metal Gıda Ticaret Limited Şirketi Yakacık'ta 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Murat Yıldıran kimdir? Kaç dil biliyor, ne iş yapıyor?

Polisan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yıldıran kimdir? Murat Yıldıran başka hangi görevlerde yer alıyor? Murat Yıldıran kaç dil biliyor? İşte yanıtı...

Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi, kimdir? Murat Ülker'in serveti ne kadar?

Forbes dergisine göre; Türkiye’nin en zenginleri arasında yer alan Murat Ülker kimdir? Ülker'in ve Yıldız Holding'in yönetim kurulunda yer alan Murat Ülker kaç yaşında, nereli, evli mi? Murat Ülker'in serveti ne kadar? İşte ayrıntılar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Murat Özcan kimdir Haberi

Murat Özcan kimdir

Türkiye’de en kalabalık tatil beldeleri ve yazlık ev stokunun büyük bölümünün bulunduğu Akdeniz ve Ege sahilleri, özellikle kış aylarında yoğun yağış alıyor. Yazın subtropikal yüksek basınçların, kışın ise batı rüzgârları ve geçici alçak basınçların etkisindeki bu bölgeler, yağış miktarında Karadeniz’le yarışıyor. Bu durum da yazlık evleri yağmur ve yeryüzü sularının yıkıcı etkilerine maruz bırakıyor. Yılın belli döneminde kullanılan, diğer zamanlar boş ve kapalı kalan yazlıkların sahiplerini her yıl kötü sürprizler bekliyor. Çoğunda su yalıtımı bulunmadığı için adeta doğanın insafına terk edilen ve yıl boyu maruz kaldıkları yağmur ve yeryüzü suları nedeniyle çürümeye yüz tutan yazlık evler, insan sağlığını ve can güvenliğini tehdit ediyor. 


-“Nem, binayı da insanı da öldürüyor” …


Uzmanlar, yalıtımsız evlerin en ufak yer sarsıntısında yıkılma riskine ve içinde...