19 / 04 / 2024

murat uzun açıklamaları

murat uzun açıklamaları

Proje Beyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, kendilerine Bursa için büyük talep geldiğini ve özellikle son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımının gerçekleştiğini belirtti. Uzun, "Bursa'ya yoğun talep oluyor" dedi.

Hadron İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hadron İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uzun, Özgür Doğan ve Tolga Han ortaklığında kuruldu.

Keops İnşaat Danışmanlık Taahhüt İthalat İhracat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops İnşaat Danışmanlık Taahhüt İthalat İhracat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uzun tarafından kuruldu.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi kurulsu!

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi  bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Murat Boz'un yeni evi 460 metrekare!

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Gayrimenkul sektöründe satış beklentisi büyüdü!

Ekonomideki gelişmeler konut sektörüne yaradı. Sektör temsilcileri projelerini tek tek lansmana çıkarıyor. Bu yıl konut satışlarında rekor kırılması bekleniyor. Murat Kurum, Murat Uzun ve İnanç Kabadayı konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Referandum sonrası emlakta patlama yaşanıyor!

5 milyon gurbetçinin rotayı Türkiye'ye çevirmesiyle ilgili Proje Beyaz Uluslararası Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Referandum sonrası talep patlaması yaşanıyor” dedi

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 105 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan, Murat Uzun ve Sadullah Naılov ortaklığında kuruldu.

Helis Yapı Avrupa'da konut inşa edecek!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, yaptığı açıklamada Helis Yapı ile Avrupa'da konut, Afrika'da eğitim, sağlık ve endüstriyel projeler inşa edeceklerini söyledi.

2017 Kartal projelerinin yılı olacak!

Helis Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun ile Hurdacılar Yapı Kooperatifi Eski Başkanı Nail Öncül Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Gayrimenkul sektörü Arap müşterilerle rekor kıracak!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, 2016 yılını gayrimenkul sektöründe rekor ile kapatacaklarını söyledi. Bu başarıda en büyük payın Arap müşterisinin olduğunu söyleyen Uzun, “Kuveytli yönünü Türkiye’ye çevirdi. " dedi.

Lennar International Türkiye ofisini Zorlu Center'da açtı!

Zorlu Center'da yer alan ofisin açılış törenini Lennar International Başkanı Chris Marlin ve Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun gerçekleştirdi.

murat uzun açıklamaları Haberi

murat uzun açıklamaları

Proje beyaz Danışmanlık, Bursa'ya yurtiçi ve yurtdışından gelen talepleri karşılamaya odaklanırken, gayrimenkul şirketlerini işbirliğine ve proje sayısını artırmaya çağırdı. Proje Beyaz Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, kendilerine Bursa için büyük talep geldiğini belirterek yeni proje ihtiyacına dikkat çekti. 



Özellikle son 5 yılda ciddi bir gayrimenkul atılımının gerçekleştiğini belirten Uzun, "Bursa'ya yoğun talep oluyor. Son 10 yıldır Türkiye ekonomisinin lokomotifi  inşaat ve gayrimenkul sektörü olarak  tüm sektör oyuncularının yüzde 80'i İstanbul'a yüklenmiş durumda. Sektörün Türkiye geneline yayılması adına İnşaat sektöründe Bursa'nın yeni parlayan yıldız olması son derece sevindirici bir durum. Fakat Bursa'da var olan projeler talebin gerisinde kalıyor. İnşaat firmaları bu fırsatı iyi değerlendirmeli" dedi. 


Bursa'nın coğrafi olarak çok avantajlı bir konuma sahip olduğunun altını çizen Uzun,"Denize ve dağa 30 dakikada...