23 / 04 / 2024

Murat Yıldız

Murat Yıldız

Mega Yapılar Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde kuruldu.

MMaranda Grup İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMaranda Grup İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Silivri, Yeni Mahallesi, Murat Çeşme Caddesi'nde kuruldu.

TMYGrup İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TMYGrup İnşaat Gıda Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Silivri, Yeni Mahalle'de kuruldu

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Murat Yıldırım ev dekorasyonuna 1 milyon TL daha harcadı!

Beykoz'a taşınan Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti, tadilat ve dekorasyon için kesenin ağzını açtı. Murat Yıldırım 1 milyon TL daha harcadı...

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ömer Çebi, Emre Saral, Murat Saral, Nurullah Saral ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Caddesinde kuruldu.

Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilecek!

Murat Bardakçı, “Sultan Abdülhamid zamanında devletin otuz küsur sene boyunca idare merkezi olan Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilecek ve ciddi bir restorasyonun ardından ‘Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi' olacak.” dedi.

Akiş GYO, Yıldız Holding'in elindeki Saf GYO hisseleri için görüşüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Holding AŞ., Murat ÜLKER, Ahsen ÖZOKUR ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın SAF GYO'daki hisseleri için görüşmelere başlayacağını KAP'a bildirdi

Çift Yıldız İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çift Yıldız İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Küçük, Tarık Çevikel tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Yıldız Holding, Ekip Elektronik'i satın aldı!

Yıldız Holding'in teknoloji ürünleri dağıtım alanında faaliyet gösteren şirketi Penta, aynı sektörden Ekip Elektronik'i satın aldı. Satın almanın tamamlandığını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker Twitter hesabından duyurdu...

Ar Yıldız'dan 8 Mart'ta Kadının Değerini Bilen Erkekler'e ödül!

Kadınlar, Facebook'ta 8 cümle ile eşlerini anlatacak; birincilik ödülü Side'de 5 yıldızlı ikinci balayı... Mutfaktan başlayarak yaşamın her alanında Türk kadınının yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Ar Yıldız, erkekleri de bu çabaya ortak olmaya çağı

Mira Beşyıldız Evleri'nde 320 bin TL'ye! Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Mira Beşyıldız Evleri projesinde yıl sonunda teslimler başlıyor. Projede ev fiyatları 320 bin liradan başlangıç gösteriyor

Murat Yıldız Haberi

Murat Yıldız

Mega Yapılar Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Mega Yapılar Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT. Yurt içinde ve yurt dışında, her türlü inşaat malzemesi almak, satmak ve arsa arazi almak, satmak, kiralamak kiraya vermek,ithalat ve ihracat yapmak;yurtiçinde ve yurtdışında  her türlü konut ,fabrika ,iş merkezi,hanlar turistik oteller,hava alanları,yollar,alt yapılar,,üst yapılar,parklar yapmak yaptırmak,almak,satmak,kiralamak,kiraya vermek,ithal ve ihracatını yapmak,tüm resmi ve özel sektöre ait ihalelere girmek,kapalı ,açık teklif vermek,açık arttırma eksiltme pazarlık usulü ile bunlara ilişkin her türlü alt yapı üst yapı ,yol,fabrika ,baraj gölet,park bahçe düzenlemeleri,konut projeleri,köprüler viyadükler,hanlar turistik tesisler ,tatil köyleri mühendislik hizmetleri plan proje  her türlü hizmet malzemesi vs işlerini yapmak, yaptırmak...