19 / 04 / 2024

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesine en yüksek teklif Kabataş Rönesans Ortaklığı'ndan!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi 18 Temmuz'da!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 18 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Parseli hakkında değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.

Antalya Muratpaşa'da 185 parsel ihalesinde olay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'teki 185 parselinin satış ihalesinde olay çıktı. Bazı vatandaşlar, ihalelere katılarak, fiyat yükselttiğini ve konut satın aldığını iddia etti.

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi Haberi

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın toplumsal barışın ve dayanışmanın gelişmesi ile kent kimliğinin oluşmasına katkı sağlaması hedefiyle Doğuyaka Mahallesi'nde temelini attığı dernekler yerleşkesinde ihale sürecinin tamamlanmasının ardından 2. etap inşaat çalışmaları başladı. 


Destek Hizmetleri Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen ve 3 firmanın teklif verdiği yaklaşık maliyeti 12 bin 501 lira olarak belirlenen ihaleyi 9 milyon 661 bin lira ile en düşük teklifi veren Ekoterm Mühendislik ve Murat Özen iş ortaklığı kazandı. İhale, merkezin inşaat ince işi, mekanik ve elektrik tesisat, çelik çatı, köprü, dekoratif yapı işlerini kapsıyor. Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nin inşaat işleri 270 gün içinde tamamlanması öngörülürken ihale sürecinin tamamlanmasının ardından merkezde inşaat çalışmaları başladı. 


Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) eski Başkanı Abdullah Sevimçok adını taşıyacak merkez, 13...