20 / 04 / 2024

Muratpaşa arsa satışı

Muratpaşa arsa satışı

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Tahılpazarı Mahallesi, 12712 ada 1 parsel yer alan gayrimenkulü 39 milyon 606 bin 301 TL'ye satıyor...

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

İki şehirdeki imarlı 4 arsa satışa çıkarıldı! İmarlı arsa arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Hatay'da yer alan imarlı dört arsa satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan arsalar özel eğitim alanı ve sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Belediyeden satılık arsa fırsatı! 3 şehirdeki 6 arsa satışa çıkıyor!

Isparta, Diyarbakır ve Aksaray illerinde yer alan 6 adet arsa satışa sunuluyor. Peki 3 ilde satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

Antalya’dan arsa almak isteyenlere müjde! O ilçede arsa satılacak!

Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde bir adet arsa satılacak. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 14 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Arsalarda büyük avantajlar açıklandı!

Son günlerde sık sık gündem olan arsa satışı ile ilgili merak edilenler tek tek açıklandı. 44 ilde 622 arsa satışına kimler, nasıl başvurabilir? Bu arsaların avantajları neler? İşte ayrıntılar...

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa’da herkesin merak ettiği o arsa satışa çıkıyor! İşte ihale tarihi ve detaylar…

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı taşınmaz ihalesini duyurdu. Buna göre Gaziosmanpaşa'da merak edilen 347 metrekare arsa satılacağı belirtildi. İşte detaylar…

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor! İhalesi 2 Ağustos'ta! 

Balıkesir Burhaniye'de 2 arsa satılıyor. Arsaların büyüklükleri 1.171 metrekare ve 2.744 metrekare olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan Ankara'da büyük fırsat! 180 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:50'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ilde konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Emek Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Kütahya'da 38 bin TL'ye imarlı arsa satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Kapaklıca Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:55'te yapılacak.

Milli Emlak'tan arsa fırsatı! O ilde 19 bin liraya imarlı arsa satıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Muratpaşa arsa satışı Haberi

Muratpaşa arsa satışı

T.C. Antalya 1. Satış Memurluğu tarafından, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Tahılpazarı Mahallesi, 12712 ada 1 parsel yer alan gayrimenkul 39 milyon 606 bin 301 TL'ye satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün satış ihalesi 15 Ekim tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

İlan metni:

T.C. ANTALYA 1. (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU 2017/35 SATIŞ

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ :Antalya İli Muratpaşa İlçesi Tahılpazarı Mahallesi 12712 ada 1 Parsel ARSA ve İKİ DEPO ve BİR DÜKKANdır. Bulunduğu konum araç trafiğine kapalı, yaya trafiğinin ve ticari faaliyetlerin yoğun olduğu Şarampol Caddesi üzerinde olduğu, etrafında işyerleri, mağazalar, turistik yerler, AVMler, restoranlar, cafeler gibi bir çok ticari taşınmaz yer almaktadır. Belediye alt yapı hizmetlerinin tamamından yararlanmaktadır. M2 değeri 15.000,00 TL...