20 / 04 / 2024

Muratpaşa asfalt üretim tesisi nerede kurulacak

Muratpaşa asfalt üretim tesisi nerede kurulacak

Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri’nin ardından Fen İşleri Müdürlüğü de kendi üretim tesislerini kuruyor.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesine en yüksek teklif Kabataş Rönesans Ortaklığı'ndan!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi 18 Temmuz'da!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 18 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Parseli hakkında değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, yerinde yenilenecek olan Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Diyarbakır'a Türkiye'nin 3'üncü açık öğretim fakültesi geliyor!

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, Türkiye'nin 3'ncü açık öğretim fakültesini inşa ediceklerinin müjdesini verdi. Gül, birçok projesinin olduğunu da belirtti.

Eskişehir Mithat Paşa İlköğretim Okulu yerine modern eğitim kurumu geliyor!

Eskişehir Mithat Paşa İlköğretim Okulu binası yerine 20 derslikli modern bir eğitim kurumu yapılacak. Eskişehir il Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, "Arsayla ilgili sorunumuzu hallettik, ihale süreci bitti" dedi.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Bursa Harmancık'a ilköğretim okulu müjdesi!

Bursa Harmancık’a ilköğretim okulu ve halk eğitim merkezi yapılmasına ilişkin protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Op.Dr. Bülent Cihantimur arasında imzalandı.

Muratpaşa asfalt üretim tesisi nerede kurulacak Haberi

Muratpaşa asfalt üretim tesisi nerede kurulacak

Muratpaşa Belediyesi, saatte 160 ton üretim yapacak, asfalt üretim tesisi kuruyor.


Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlükleri’nin ardından Fen İşleri Müdürlüğü de kendi üretim tesislerini kuruyor. Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; kullanacağı sıcak asfaltı üretmek için asfalt plenti kuruyor. Kaliteli sıcak asfalt üretmek amacıyla son teknolojiye sahip, tesis için ihale hazırlıkları tamamlandı.


Döşemealtı’nda yaklaşık 10 bin metrekarelik alanda kurulacak olan asfalt plentinin (asfalt üretim tesisi) önemine dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Saatte 160 ton sıcak asfalt üretecek tesis kuruyoruz. Tesisimiz, sektördeki en son teknoloji ile donatılacak. Yolları, kendi tesisimizde üreteceğimiz sıcak asfaltla kaplayacağız” dedi.


TASARRUF VE HIZ

Asfalt plenti ihalesi için hazırlıkların tamamlandığını belirten Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Arif Kuş ise “Tesisimiz kurulup, üretime başlandığında, tüm mahallelerimizin...