19 / 04 / 2024

Muratpaşa Belediyesi demircikara mahallesi

Muratpaşa Belediyesi demircikara mahallesi

Muratpaşa Belediyesi, doğalgaz çalışmaları tamamlanan Demircikara Mahallesi’nde yol ve kaldırımları yeniliyor. Demircikara Mahallesi’nde 20 sokağa toplam 7 bin ton malzeme kullanılarak sıcak asfalt kaplaması ve yol çizgi çalışması yapılacak.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Muratpaşa Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Muratpaşa Belediyesi, ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım Cuma günü sona erdiğini hatırlattı. 

Muratpaşa'da tehlikeli yapılar yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Haşim İşcan Mahallesi’nde yıkılma-çökme tehlikesi sebebiyle insan yaşamı ve güvenliği için tehdit oluşturan 3 yapıyı, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun kararı doğrultusunda yıktı. 

Antalya Muratpaşa'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa İlçesi Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de yapılacak..

Antalya Muratpaşa'da 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Demircikara Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu gayrimenkul için ilk ihale tarihi 6 Eylül olarak belirlendi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Muratpaşa Belediyesi demircikara mahallesi Haberi

Muratpaşa Belediyesi demircikara mahallesi

Muratpaşa Belediyesi, doğalgaz çalışmaları tamamlanan Demircikara Mahallesi’nde yol ve kaldırımları yeniliyor.

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol yapım ve kaldırım ekipleri, Meltem, Bayındır, Soğuksu ve Şirinyalı Mahalleleri’nin ardından yenileme çalışmalarına Demircikara Mahallesi’nde devam ediyor. Doğalgaz firmasının çalışmasını tamamladığı Demircikara Mahallesi’ndeki 20 sokakta asfalt, freze makinasıyla kazınıyor ve yerine sıcak asfaltla kaplama yapılıyor. Demircikara Mahallesi’nde 20 sokağa toplam 7 bin ton malzeme kullanılarak sıcak asfalt kaplaması ve yol çizgi çalışması yapılacak.


TURUNÇ AĞAÇLI ENGELLİ ŞERİTLİ KALDIRIMLAR

Demircikara Mahallesi’ndeki 20 sokağın kaldırımları da sökülerek Avrupa standartlarında engelli şeritli kaldırımlar yapılıyor. Demircikara Mahallesi’nde asfalt ve kaldırım ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de kaldırımlara turunç fidanı dikecek. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Demircikara Mahallesi’nde çalışmalarını tamamlayıp, Yıldız Mahallesi’nde işbaşı yapacak. Yıldız Mahallesi’nde de...