25 / 04 / 2024

Muratpaşa Belediyesi projeleri

Muratpaşa Belediyesi projeleri

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Muratpaşa Belediyesi Demircikara'yı yeniliyor!

Muratpaşa Belediyesi, doğalgaz çalışmaları tamamlanan Demircikara Mahallesi’nde yol ve kaldırımları yeniliyor. Demircikara Mahallesi’nde 20 sokağa toplam 7 bin ton malzeme kullanılarak sıcak asfalt kaplaması ve yol çizgi çalışması yapılacak.

Muratpaşa Belediyesi'nden ruhsat takip sistemi!

Teknolojiyi insan yaşamını kolaylaştırmak ve işlemleri hızlandırmak için kullanan Muratpaşa Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde de takip sistemini hayata geçirdi..

Muratpaşa Belediyesi'ne ek hizmet binası açtı!

Muratpaşa Belediyesi'ne ek hizmet binası açtı. Muratpaşa Belediyesi; hizmet kalitesini artırmak ve hız kazandırmak amacıyla yeni kurulanlarla birlikte sayısı artan birimler için ek hizmet binası hazırladı

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Muratpaşa Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Muratpaşa Belediyesi, ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım Cuma günü sona erdiğini hatırlattı. 

Muratpaşa'da tehlikeli yapılar yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Haşim İşcan Mahallesi’nde yıkılma-çökme tehlikesi sebebiyle insan yaşamı ve güvenliği için tehdit oluşturan 3 yapıyı, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun kararı doğrultusunda yıktı. 

Antalya Muratpaşa'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa İlçesi Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de yapılacak..

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Muratpaşa Belediyesi projeleri Haberi

Muratpaşa Belediyesi projeleri

ANTALYA Muratpaşa  Belediyesi 33 milyon 647 bin TL'ye mal olacak 3 projeyi hayata geçiriyor. Tiyatrodan opera ve baleye kentin yeni sanat merkezi olacak Çağdaş Sanatlar Merkezi, dernekler yerleşkesi ve açılış için gün sayan kültür merkeziyle Muratpaşa Belediyesi, spor, sanat, fiziki mekanlar, estetik duygusu, demokrasi kalitesi, çoğulculuk anlayışı ile önemli çalışmalara imza atıyor. Muratpaşa Belediyesi'nin 2018 yılı içinde inşaatı tamamlanacak Çağdaş Sanatlar Merkezi, 17 milyon 849 bin TL'ye mal olacak. Yeşilbahçe Mahallesi'nde inşaat çalışmaları 5 bin 420 metrekare alanda başlayan merkezde 658 seyirci kapasiteli salonlar, otopark, enstrüman ve sahne depoları, orkestra, prova, aksesuar, yönetim odaları, kulis, atölye, fuaye-sergi salonu, sanat sokağı ve sosyal etkinlik terası yer alıyor. 


SİVİL TOPLUM MERKEZİ 

Muratpaşa Belediyesi, içinde 163 dernek merkezinin yer alacağı Avrupa'nın en büyük dernekler...