23 / 04 / 2024

Muratpaşa Belediyesi

Muratpaşa Belediyesi

Muratpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsaların satış ihalelerine devam ediliyor. 13-14 Şubat günü gerçekleştirilecek 4. parti ihalede 189 arsanın teker teker satışa çıkarılacağı öğrenildi

Muratpaşa Belediyesi kullanılmayan kamu arsalarını değerlendiriyor!

Muratpaşa Belediyesi imar konusunda mülkiyet sorunu olan ve özellikle kamusal alan niteliği taşıyıpta yıllardır kullanılmayan alanları mezberelik olmaktan kurtararak, üzerinde hiç bir yapılaşma olmaksızın halkın yararına kullanıma açıyor.

Antalya Muratpaşa'da okullar onarılıyor!

Muratpaşa Belediyesi; ilçedeki okulların bakım ve onarımını gerçekleştirerek eğitime katkı sağlıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Antalya Muratpaşa'da kaçak yapılaşmaya karşı mücadele!

İşletme ve İştirakler Müdürlüğü eli ile spor tesislerinde kafeterya hizmeti sunan Antalya Muratpaşa Belediyesi; halka en kaliteli hizmeti verme çalışmalarını ve kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor.

Muratpaşa Belediyesi ek hizmet binası boşaltıldı!

Muratpaşa Belediyesi KDV hariç 29 bin lira kira ödediği ve ‘Yenisini yapmak daha ucuza malolurdu’ eleştirisi alan ek hizmet binasını 2 yıl daha süresi varken boşaltma kararı aldı.

Lara falez kıyı bandında güneşlenme platformları kurulacak!

Antalya Lara falez kıyı bandında güneşlenme platformları projesi için 4 noktada izin alındı. Muratpaşa Belediyesi, 5 nokta için daha başvurdu.

Muratpaşa olimpik yüzme havuzu üçüncü kez hizmete açılıyor!

Muratpaşa Belediyesi’nin iki kez açıldıktan sonra su sızdırdığı için yapımı yılan hikayesine dönen olimpik yüzme havuzu, bu yıl üçüncü kez hizmete açılıyor

Muratpaşa Lara Feneri'ndeki işletmelere ait olan alanlar boşaltılıyor!

Muratpaşa Belediyesi Lara Fener yanında bulunan ve içinde kafe, futbol okulu, Secret ve Sea Garden isimli işletmelerin bulunduğu 5 dönümlük alanı boşaltmak için bölgeye polis ve zabıta ile baskın yaptı

Antalya'daki Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı!

Antalya'da, falezlerin üzerine beton dökülerek oluşturulan Bambus Plajı'nın yıkımına başlandı. Alınan bilgiye, Lara bölgesinde deniz kıyısında bulunan falezlerin üzerine beton dökülerek ve denizin bir bölümü doldurularak plaj oluşturuldu.

Antalya Muratpaşa'daki eski binadan kalan molozlara tepki!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Çakırlar Caddesi üzerinde bulunan ve sahipleri tarafından yıkılan eski binadan kalan molozlar komşuları ile bölge esnafının başına dert oldu.

Bababurnu Deniz Feneri, Google Map'e Fener Restoran olarak işlendi!

Antalya'nın denize en yakın noktasındaki tarihi Bababurnu Deniz Feneri'nin restoran ve turistik tesise çevrilmesine karşı hukuki mücadele yürütülürken, bölgenin Google Map'e de 'Fener Restoran' diye işlendiği ortaya çıktı.

Antalya Muratpaşa'daki su parkı yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, 'Su Parkı Hayaleti' başlığı ile gündeme taşındığı, tahliye edildikten sonra kaderine terk edilen su parkında yıkıma başladı.

Antalya Döşemealtı'daki villa arsası alanına asfalt tesisi mi kurulacak?

Döşemealtı Belediyesi'nden villa arsası alarak ev yapanlar, evlerinin bitişiğine parke taşı ve asfalt tesisi kurularak cezalandırılıyor. Bölgede yaşayanlar imza kampanyası başlattı

Antalya Muratpaşa'daki 3 bin 588 metrekarelik alanın ihalesi 16 Şubat'ta!

Muratpaşa Belediyesi, lüks sitelerin, 5 yıldızlı otellerin arasında yer alan 3 bin 588 metrekare yerini 16 Şubat Salı günü ihaleyle satacak.

Muratpaşa Belediyesi'nden yüzde 20’lik renkli boya desteği!

Ümit Uysal, , ’Muratpaşa’yı Akdeniz Renkleri ile Boyuyoruz Projesi’ çerçevesinde Mevlana Caddesi üzerinde incelemelerde bulundu. Uysal binalarının yüzde 80’ini beyaza boyayanlara yüzde 20 renkli boyayı hibe edeceklerini söyledi.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi bağışlanan arsaları sattı mı?

İçişleri Bakanlığı, Antalya Muratpaşa Belediyesi için 164 sayfalık rapor hazırladı. Rapora göre; Belediyenin bağışlanan arsaları sattığı iddia ediliyor. 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Muratpaşa Belediyesi, imar planı reddini mahkemeye taşıyor!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Antalyalıların yaşam kalitesini artıracak çalışmalarla kente kazandıracak ve vatandaşların mülkiyet haklarını kullanımının önününü açarken kamuyu da büyük bir kamulaştırma yükümlülüğünden kurtaracak çalışmasının reddedilmesini mahkemeye taşınıyor.

Muratpaşa'da AVM tartışması!

Antalya Muratpaşa Belediyesi şehir merkezinde 20 bin metrekarelik iki kuleli ticaret merkezinin yapılmasının önünü açtı. Plan değişikliği Büyükşehir meclisinde görüşülüp karara bağlanacak

Antalya Muratpaşa'ya 2 yeni muhtarevi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından Gebizli ve Zümrütova mahallelerine muhtarevi inşası için çalışmalar başlatıldı. 

Muratpaşa Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Muratpaşa Belediyesi, ‘Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksit ödemelerinin 30 Kasım Cuma günü sona erdiğini hatırlattı. 

Muratpaşa'da tehlikeli yapılar yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, Haşim İşcan Mahallesi’nde yıkılma-çökme tehlikesi sebebiyle insan yaşamı ve güvenliği için tehdit oluşturan 3 yapıyı, Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun kararı doğrultusunda yıktı. 

Antalya Muratpaşa'da 7 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa İlçesi Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Ekim'de yapılacak..

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Muratpaşa Belediyesi Haberi

Muratpaşa Belediyesi

Muratpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsaların satış ihalelerine devam ediliyor. 13-14 Şubat günü gerçekleştirilecek 4. parti ihalede 189 arsanın teker teker satışa çıkarılacağı öğrenildi 


Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsa satış ihalelerine devam ediliyor. Bu ihalelerin bir kısmı edinilen bilgiye göre iptal oldu, iptal olanlar arasında sit alam içerisindeki arsalar da var. Belediye, sınırlarındaki bazı arsaları çok sayıda ihaleyle açık telif usulü satışa çıkardı, ilçenin Ermenek Mahallesindeki 600 adet kadar olan bu arsaların üzerinde gecekondu, bahçe, az sayıda ticari alan bulunuyordu. işgalci Ermenek sakini vatandaş, işgal ettiği Hazine'ye ait bu alanların tapusunu alabilmek için bir kaç aydır düzenlenen ihalelere girdi, ihaleler herkese açık olduğu için, bu arsaların üzerinde ikamet etmeyenler de ihalelere katıldı. 

Dördüncü ihale yapılacak 

38 arsanın satış ihalelerinin ardından, yeterince duyurusu...