16 / 04 / 2024

Muratpaşa Belediyesinde halk plajı çalışmaları

Muratpaşa Belediyesinde halk plajı çalışmaları

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onay verilen 5 noktada, falezlerden denize iniş ve güneşlenme platformunu içeren halk plajı çalışmalarına hız verdi.

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Antalya Muratpaşa'da 39.3 milyon TL'lik yapım ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Antalya Muratpaşa'da yapım karşılığı 35 yıllığına kiralama işi ihale ediliyor...

Muratpaşa'da 25 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya İli Muratpaşa İlçesi Kılınçarslan Mahallesi'nde yer alan ticari bina 25 milyon 66 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 15 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Antalya Muratpaşa'da 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kızılarık Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 8 milyon 423 bin 440 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Antalya Muratpaşa'da restorasyon başlıyor!

Vakıflar Genel Müdürü Ertem, Türkiye'de en fazla vakıf mülkünün Antalya'da bulunduğunu belirterek, "Antalya turizmin başkenti ama aynı zamanda bir vakıf şehri. Neredeyse tamamına yakını Muratpaşa vakfına ait." dedi.

Antalya Muratpaşa'da 3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Yenigöl Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 14 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Muratpaşa'daki 6 parselin 2017 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muratpaşa'da bulunan 6 parsele ilişkin olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Mesa Mesken imzasıyla hayata geçirilecek Antalya Muratpaşa projesinde yer teslimi yapıldı...

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı. Mesa Mesken projenin ihalesi 302 milyon 100 bin TL teklifle kazanmıştı. 

Antalya Muratpaşa'da icradan 11.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya 1. Satış Memurluğu, Antalya İli Muratpaşa İlçesi Güzeloba Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 182 bin TL olarak belirlendi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi 2018'de tamam!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 17 milyon 849 bin TL’ye mal olacak ‘Çok Amaçlı Gösteri Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Uysal, projenin gelecek yıl bahar aylarında tamamlanacağını söyledi.

Muratpaşa Çok Amaçlı Gösteri Merkezi'nin inşaatı sürüyor!

Temmuz ayında temeli atılan Muratpaşa Belediyesi Çok Amaçlı Gösteri Merkezi-Opera ve Tiyatro İşliği’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesinde halk plajı çalışmaları Haberi

Muratpaşa Belediyesinde halk plajı çalışmaları

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onay verilen 5 noktada, falezlerden denize iniş ve güneşlenme platformunu içeren halk plajı çalışmalarına hız verdi. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, iyileştirme çalışmalarını ilgili birim müdürleri ile yerinde inceledi.


İYİLEŞTİRMELER YAPILIYOR

Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, Manavoğlu Parkı 1-2, Atan Park Otel önleri ve Konserve Koyu’nda sürdürülen çalışmaları inceleyen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Projemiz kapsamında mevcut kullanımlar iyileştirilecek. Bozuk merpenler, doğal dokuya zarar verilmeden düzenlenecek. Güneşlenme platformlarında çelik konstrüksiyon ve ahşap kaplama kullanılacak. Vatandaşlarımız, falezlerden denize güvenle ulaşacak” dedi.


EN KISA SÜREDE KULLANIMA SUNULACAK

Çalışmaların en kısa süre içinde bitirilerek, vatandaşların kullanımına sunulacağını söyleyen Başkan Uysal, “Çalışmalar kapsamında, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe, Manavoğlu Parkı, Atan Park Otel önleri ile Konserve Koyu’nda merpenler düzenlenip,...