20 / 04 / 2024

Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi inşaatı son durum

Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi inşaatı son durum

Antalya Muratpaşa'nın Doğuyaka Mahallesi’nde 15 bin metrekarelik alana Muratpaşa Belediyesi’nce yapılacak olan sivil toplum merkezinin inşaatı devam ediyor.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

İsrailli sivil toplum kuruluşu: Batı Şeria'daki Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşası onaylandı!

İsrailli sivil toplum kuruluşu Peace Now (Şimdi Barış) Hareketi, Tel Aviv yönetiminin, işgal altındaki Batı Şeria'da bulunan yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde 780 yeni konut inşasını onayladığını açıkladı.

Bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi!

Tesis yönetimi ve profesyonel bina yöneticiliği açısından sivil toplum kuruluşlarının önemi ve işleyişi kat malikleri dışından seçilen profesyonel yöneticilerin ve firmaların sayılarının artması ile de profesyonel yönetim ve entegre tesis yönetimi bir sektör haline geldi.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi 18 Temmuz'da!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 18 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Parseli hakkında değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Muratpaşa Ermenek'te 513 vatandaş tapusuna kavuştu!

Muratpaşa Belediyesi Başkanı Uysal, tapu sorunun yaşandığı Ermenek Mahallesi'nde 513 mahalle sakinin tapusuna kavuştuğunu söyledi.

Türk Kızılayı Antalya Muratpaşa'da inşaat yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Kışla Mahallesi'nde bulunan binayı yıkarak konut inşaatı yaptıracak. İhale için en geç 21 Mart 2017 tarihine kadar teklif verilmesi gerekiyor.

Ümit Uysal: Muratpaşa'da sorun giderecek projelere ihtiyaç var!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Sorunları giderecek projelere ihtiyaç var” dedi. Antalya’nın otopark açısından en sorunlu noktası Kızılsaray Mahallesi’nde 34 araçlık ücretsiz otopark alanı kurdu.

Antalya Muratpaşa'da 185 parsel ihalesinde olay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'teki 185 parselinin satış ihalesinde olay çıktı. Bazı vatandaşlar, ihalelere katılarak, fiyat yükselttiğini ve konut satın aldığını iddia etti.

Antalya Muratpaşa'da 189 arsa ihalesi 14 Şubat'ta!

Muratpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen arsaların satış ihalelerine devam ediliyor. 13-14 Şubat günü gerçekleştirilecek 4. parti ihalede 189 arsanın teker teker satışa çıkarılacağı öğrenildi

Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi inşaatı son durum Haberi

Muratpaşa Sivil Toplum Merkezi inşaatı son durum

Muratpaşa Belediyesi, Türkiye ve Avrupa’nın en önemli sivil toplum merkezlerinden birini, Doğuyaka Mahallesi’nde inşa ediyor.


Doğuyaka Mahallesi’nde 15 bin metrekarelik alana Muratpaşa Belediyesi’nce yapılacak olan sivil toplum merkezinin inşaatı sürüyor. İlçede bulunan sivil toplum örgütlerini tek çatı altında toplayacak, birlikte yaşam kültürünün canlandırılıp, dayanışmanın sağlanmasına da katkı sağlayacak olan Muratpaşa Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nin yapımı hızla sürüyor.


Avrupa’nın de en önemli merkezlerinden olacak olan merkezin büyüklüğü ve niteliği açısından sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da en önemli sivil toplum merkezlerinden biri olacak. Merkezde, 200 idari ofis, 500 kişilik konferans salonu, 12 çok amaçlı eğitim ve toplantı salonu, yöresel ürünlerin satışına olanak tanıyan üniteler, yemekhane, yarı açık toplanma-etkinlik alanı ile kapalı otopark...