26 / 04 / 2024

Muş Belediyesi vergi ödemesi

Muş Belediyesi vergi ödemesi

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi taksitlendirme uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 6736 ve 7020 sayılı kanun kapsamında vergi affından faydalanarak vergilerini yapılandıran vatanşlara uyarılarda bulundu. 

Ehliyeti olanlara müjde! Muğla Büyükşehir Belediyesi KPSS şartsız şoför alımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanla 39 yeni personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Personelleri çeşitli kadrolarda istihdam edileceği ve farklı ilçelerde görevlendireceğini öğrenildi.

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

O ilde 40 adet 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+2 konut ile 8 dükkan satılıyor! Hemen bu fiyatlara bakın!

Muş Belediyesi, Muş ili, Merkez ilçesinde yer alan 40 adet konut ile 8 adet dükkanı satıyor. İşte konutlar ve dükkanlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...

Eyüpsultan Belediyesi, eski belediye binasını Hazine'ye devretti!

Eyüpsultan Belediyesi, vergi borçlarını ödeyebilmek için eski belediye binasını Hazine'ye devretti. Arazinin ve belediye binasının değerlerinin, belediyenin borcundan fazla olması sebebiyle maliye hazinesine ait araziler takas edildi.

Üsküdar Belediyesi vergi borçlarına karşılık arazilerini devir mi etti?

Üsküdar Belediyesi'nin gelecek dönemlerde oluşacak vergi borçlarına karşılık Çengelköy ve Bulgurlu’daki iki arazisini Maliye Hazinesi’ne devrettiği iddia edildi. 

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim! 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendilerine ait olan taşınmazların kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılacağını açıkladı. 

Esenler Belediyesi 12 alanı 140 milyon TL’ye sattı iddiası!

Esenler Belediyesi, vergi borçlarını, iki cami, bir okul ve hizmet alanlarını devlete satarak ödedi. Sayıştay raporuna göre belediye geçen yıl üzerinde cami ve okulların olduğu 12 alanı yaklaşık 140 milyon TL’ye sattı.

Muş Belediyesi'nin meclis gündeminde millet bahçesi projesi var!

Muş Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü meclis toplantısı Belediye Başkanı Feyat Asya önderliğinde düzenlendi. Toplantıda, TOKİ tarafından hayata geçirilmesi planlanan millet bahçesi projesi gündeme geldi.  

Yenimahalle Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Hafta sonu belediyenin tahsilat veznelerinin açık olacağını duyuran Yenimahalle Belediyesi, vergi mükelleflerini emlak vergisi konusunda uyardı. 

Değerli konut vergisinin detayları belli oluyor!

Değerli konut vergisi ve tatile gidenlerden yüzde 2 oranında vergi alınması gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, yeni vergi düzenlemesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Muş Belediyesi'nden emlak vergisi yapılandırma uyarısı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, 7143 sayılı vergi affı yapılandırma müracaatlarının 27 Ağustos Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılabileceğini hatırlatarak, vatandaşları uyadı. 

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Muş Belediyesi vergi ödemesi Haberi

Muş Belediyesi vergi ödemesi

Muş Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2018 yılına ilişkin emlak vergisi ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisinin 2. taksit ödeme süresinin, bu ayın bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefler uyarıldı. 

Milliyet'te yer alan habere göre, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için 2018 yılına ilişkin emlak vergisi ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisi ödemelerini zamanında yapmaları hakkında uyarıda bulundu. 

Yılda iki dönem olarak taksitlendirilen emlak vergisi ve iş yerlerine ait çevre temizlik vergisinin ikinci taksit ödeme süresinin kasım ayı sonu itibariyle sona erdiğini ifade edilen açıklamada, “Türkiye sınırları içinde bulunan bina ve arsalar 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre emlak vergisine tabi tutuluyor. Vergi senede iki eşit taksitte ödeniyor. Emlak vergisinin 1. taksiti mart, nisan ve mayıs aylarında ödendi. En son...