28 / 03 / 2024

Muş Havalimanı yeni bina

Muş Havalimanı yeni bina

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Gündüzöz, işin keşif bedelinin 41 milyon 221 bin 763 lira olduğunu söyledi. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Akyaka imar planı davasında Bakanlık'tan savunma istendi!

Muğlalıların, Akyaka Revizyon İmar Planına karşı 15 Ekim’den bu yana sürdürdükleri mücadelede yeni bir gelişme oldu. Doğal güzellikleri ve mimari yapıyı olumsuz etkileyecek Akyaka bölgesindeki planın iptali için çevrecilerin açtığı davayı onaylayan mahkeme, Bakanlık'tan savunma istedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

FuzulEv Muş Şubesi açıldı!

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti yıl sonunda tamamlanacak!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor. Sektörde gerekli tüm tedbirler alındı. Yurtiçi ve dışı uçuşlar aksaksız yapılıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni düzene göre misafirlerini ağırlıyor...

TAV, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı'nın yeni yolcu salonunu işletecek! 

TAV Havalimanları Holding A.Ş.'ye Metropolitan Washington Airports Authority tarafından, Washington Dulles Uluslararası Havalimanı yeni Yolcu Salonu işletme hakkı imtiyazı verildi...

Kuveyt Havalimanı inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak!

Ortadoğu'da son dönemlerin en önde gelen projelerinden biri olan Limak İnşaat’ın yaptığı Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatında Türk çalışan sayısı 5 bine çıkacak.

Kuveyt’in Mühendis Kızları mezun oldu!

Limak Vakfı’nın "Kuveyt’in Mühendis Kızları" adıyla Kuveyt’te başladığı proje, ikinci mezunlarını verdi. Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası inşaatında da staj yapan öğrenciler havalimanı inşaatında görev alacak.

İstanbul Havalimanı Japon ve Suudi havayolu şirketlerinin radarında!

7 Nisan'da tam kapasiteye geçmeyi planlayan İstanbul Havalimanı, yeni havayollarının da radarına girdi. Japon All Nippon Airways (ANA) yeni meydana uçma hazırlıklarında önemli bir aşamaya geldi. 

Kahramanmaraş yeni terminaline kavuştu!

Kahramanmaraş Havalimanı yeni terminal binasına kavuştu. 2016 yılının sonunda inşaatına başlanan yeni terminal binası ilk yolcularını ağırladı.

Muş Havalimanı yeni bina Haberi

Muş Havalimanı yeni bina

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, inşaat alanını gezen Gündüzöz, havalimanı müdürü Semih Tırpancı ve firma yetkililerinden bilgi aldı. 

Havalimanı yeni terminal binası ve mütemmim tesislerinin kapalı 11 bin 200 metrekare, apronun ise 51 bin 250 metrekare alana sahip olduğunu ifade eden Gündüzöz, şu açıklamalarda bulundu: "İşin yaklaşık keşif bedeli 41 milyon 221 bin 763 liradır. Ayrıca 351 araç kapasiteli otopark alanı da oluşturulmuştur. Mevcut Havalimanımız 1992 yılında sivil trafiğe açılmış ve 2003 yılında 334 iniş-kalkış yapan uçak sayısı bugün 2 bin 535 uçak ve 378 bin yolcu sayısına ulaşmıştır ancak 100 bin yolcu kapasiteli mevcut binamız bu trafiği kaldırmakta artık yetersiz kalıyordu. Yapılacak yeni binamız bu yolcu...