20 / 04 / 2024

muş imar planı

muş imar planı

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı makamında ağırladı. Asya, ilçede çarpık yapılaşmadan kurtarmak adına yeni imar alanları açıldığını ifade etti.

Muş'un imar planı büyüyen bir sorun!

Muş'un en büyük sorunlarından biri olarak gösterilen imar planı her yıl giderek büyüyen bir sorun haline gelmektedir. Bu duruma bir o kadar da sorumlu olan kesim müteahhitler ve kooperatifteçiler.

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Muğla Akyaka'da imar planı revizyonuna iptal kararı!

Muğla Akyaka'daki imar revizyonu iptal edildi. Akyaka imar planı değişikliğini istemeyen çevreciler itiraz ederek verdikleri mücadeleyi kazandı.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

Kissebükü oteli projesinin imar planı mahkeme kararıyla iptal edildi!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un Bodrum Kissebükü Koyu'nda, alan genişleterek yaptırdığı yeni imar planı, Muğla 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi...

Datça'nın imar planı olmayan 3 mahallesi mecliste!

Muğla'nın Datça ilçesinde imar planı olmayan Mesudiye, Yaka ve Cumalı mahallelerinin imar planları meclis gündeminde yer aldı.

Stratonikeia Antik Kenti imar planı ile korunacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yatağan Belediyesi, sivil toplum kuruluşları ve bölge halkından oluşturulan komisyon, Stratonikeia Antik Kenti'nin korunması için imar planı hazırlayacak.

Muğla Datça İskele Mahallesi imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Muğla ili, Datça ilçesi, İskele Mahallesi, 165 ada, 42 numaralı parsele ilişkin hazırlanan imar planı değişikliği onaylandı...

Muğla Datça imar planı değişikliği onaylandı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Özelleştirme Yüksek Kurulu kararı gereğince, Muğla Datça imar planı değişikliği onaylandı..

Milas'ın imar planı revizyonu onaylandı!

Yeni tescilli yapıları ve imar planında oluşan mağduriyetlerin giderilmesini kapsayan Milas Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu, Muğla Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından kabul edildi.

Fethiye Karaköy'de koruma amaçlı imar planı kararı!

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

Babadağ teleferik projesi imar planı onaylandı!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezine ev sahipliği yapan Babadağ'da, uzun yıllardır yapılması planlanan teleferiğin imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Yalkavak Park Dolphin'in yola terkettiği alanın imar planı değişti!

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıkavak Gökçebel Köyü'ndeki Park Dolphin Sitesi'nin encümen kararı ile yola terk ettiği alan alt ölçekli imar planında "turizm tesisi" ilan edildi.

muş imar planı Haberi

muş imar planı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Muş Belediyesi'nde ziyarette bulundu. Belediye Başkanı Feyat Asya, Bakan Arslan'ı makamında ağırladı. 


Başkan Asya, “Muş halkı adına beraberinizdeki heyetle birlikte ilimize teşriflerinizle bizleri şereflendirdiğinizi belirtmek isterim. Sayın Bakanım, göreve geldiğimiz günden beri Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın ve sizin gibi kıymetli ekip arkadaşlarının çizdiği yol üzerine bizler de halkımıza hizmetlerimizi sunmayı sürdürüyoruz. Muş Belediyesi olarak sınırlarımızın ötesinde plan ve programlar yaparak hizmet yapıyoruz. Kısıtlı bütçemize rağmen büyük projelere el attık. Siz değerli devlet büyüklerimizin de desteği ile kentimizin ihtiyaç duyduğu tıbbi atık sterilizasyon merkezi, canlı hayvan pazarı, yaş sebze meyve hali ve soğuk hava deposu, hayvan barınağı gibi tesisleri halkımızın hizmetine sunarken, şehirlerarası terminal, ilçe terminali, aktivite merkezlerini de bitirme aşamasına getirdik. Aynı şekilde...