24 / 04 / 2024

Muş Malazgirt otogarı

Muş Malazgirt otogarı

Muş’un Malazgirt Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde tadilat çalışması başlattı.

Bodrum otogarı bitti: Yerler için ihaleye çıkıldı!

Bodrum’a yapılan yatırımları açıklayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, "Bodrum’un 10 yıllardır bekleyen sorunlarını çözüme kavuşturuyoruz. Bodrum otogarı bitti.  Yerlerin ihalesine çıkıldı. Oldukça yüksek bir müracaat var" dedi.

Muş Ovası'nın kuzeybatısında orta şiddette deprem bekleniyor!

Muş Alparslan Üniversitesi Afet Yönetim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender Dölek, "Muş Ovası'nın kuzeybatısında, Mercimekkale ve çevresi ile Bulanık ve Malazgirt'te de orta şiddette depremler olabileceğini düşünüyoruz" dedi...

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Bodrum Otogarı'nın yüzde 40'ı tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün inşaatı süren Bodrum Otogarı'nı inceledi. Gürün, 70 milyon TL'ye mal olacak otogarın yüzde 40'ının tamamlandığını açıkladı.

Bodrum otogarı 2020'de hizmete açılacak! 

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, 74 milyon liralık yatırımla Bodrum ilçesinde yapımı devam eden otogar çalışmalarını yerinde inceledi.

Dalaman Otogarı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman otogarında yenileme, bakım ve onarım çalışmaları yaparak vatandaşların hizmetine açtı.

Malazgirt'e sosyal konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Muş'un Malazgirt ilçesindeki Selçuklu ve Adalar mahallelerindeki TOKİ alanlarında sosyal konut üreteceklerini söyledi.

Muğla Menteşe Şehirlerarası Otogarı açıldı!

Tükettiği enerjinin yüzde 80’ini güneş panellerinden meydana gelen çatısından elde eden ve bu özelliği ile Türkiye’de ilklerden olan Menteşe Şehirlerarası Otogarı büyük bir katılımla hizmete açıldı.

Bodrum'a 74 milyon TL'lik otogar!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum'a arsa bedeli 24 milyon 600 bin TL, otogar ihalesi 45 milyon 548 bin TL ve 4 milyon TL güneş enerji panelleri olmak üzere toplam 74 milyon TL yatırımla yeni ve modern otogar inşa ediyor.

Muş Bulanık ve Malazgirt'te kamulaştırma yapılacak!

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemi yapılacak...

Malazgirt'e örnek inşaat yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın Muş’un Malazgirt ilçesine sahip çıkması üzerine ilçede yaşayan vatandaşlar ile başka il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar Malazgirt’te inşaat yatırımı yapmaya başladılar.

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda sona gelindi!

Muş'un Malazgirt ilçesinde yapımı süren Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 70 bin metrekarelik alana kurulan milli parkın turizmi canlandırması hedefleniyor.

Muş Malazgirt otogarı Haberi

Muş Malazgirt otogarı

Muş’un Malazgirt Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde tadilat çalışması başlattı.


Şehirlerarası yolcu terminalinin tadilat çalışmalarını başlattıran Malazgirt Belediyesi Eş Başkanı Halis Coşkun, “ Yıllardır elektriği olmayan, kaloriferi yanmayan, tuvaletleri çok kötü bir durumda olan yolcu terminali vardı ve yıllardır kullanılmıyordu. İlçemizde yaşayan bütün vatandaşlarımızın ortak bir isteği vardı. Belediyemizden tam teşekküllü bir otogar istiyorlardı. Bizde belediye olarak Malazgirt Devlet Hastanesi yanında bulunan atıl durumdaki bu mekânı bir an evvel tadilat edip hizmete sunmak için büyük bir çaba içerisine girdik. Yaklaşık 3 ay süren tadilat çalışması neticesinde ilçemize çok kullanışlı ve geniş alana sahip bir şehirlerarası otogarımızı faaliyete geçirdik. İlçemize hayırlı olsun” dedi.


Malazgirt Otogar Müdürü Salih Keklik ise, böyle bir hizmeti Malazgirt halkına kazandıran Belediye Eş Başkanı Halis Coşkun’a teşekkür etti. Otogar...