26 / 04 / 2024

Muş projeleri

Muş projeleri

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, projeler ve yatırımlar hakkında bilgi verdi. Asya, Muş’un en büyük sosyal aktivite merkezini inşa ettiklerini söyledi.

Muş'ta arkeolojik yüzey araştırması yapılıyor!

Muş'ta arkeolojik yüzey araştırması yapılıyor. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hanifi Biber başkanlığındaki ekip, Muş'ta arkeolojik yüzey araştırmaları çalışması başlattı.

Muş, dönüşümle yeni merkezine kavuşacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ), Muş'ta hayata geçecek 715 konut, bir cami ve 115 işyerini kapsayan kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 8 Eylül'de yapacak.

Muş'ta bir halı sahanın çatısı çöktü!

Alınan bilgiye göre, Karayolları Kavşağı mevkisinde bulunan bir halı sahanın çatısı çöktü. Muş' ta aralıklarla devam eden kar yağışı sonucu bir halı sahanın çatısı çöktü...

Muş'ta belediye ekipleri yolları açmak için hummalı bir çalışma başlattı!

Muş Belediyesi karla mücadele ekipleri, kentte 2 günden bu yana devam eden kar yağışının etkisini yitirmesiyle birlikte kent merkezinde hummalı bir çalış ma başlat tı...

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

TOKİ Muğla projeleri için düğmeye bastı! 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Kavaklıdere'de 99 ve 55 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. Projelenin ihalesi yarın yapılacak.

Türkiye'nin Afrika'daki müteahhitlik projeleri 64 milyar doları aştı!

DEİK Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkan Yardımcısı Volkan Kazova, Türkiye'nin Afrika'daki müteahhitlik projelerinin toplamı 64 milyar doları aştığını söyledi.

Muş, kent meydanına kavuşuyor!

Muş Belediyesi’nin önemli projeleri arasında bulunan Kent Meydanı projesi hayata geçiriliyor. Proje eski Devlet Hastanesi yerleşkesinde inşa ediliyor.

Muş Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Bilgi Evi projeleri ile farklı bir belediyecilik örneği sergileyen Muş Belediyesi Yenimahalle Bilgi Evi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Muş'a Kültür ve Eğitim Merkezi müjdesi!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, inşaatına yapımına başlanan  Kadın Kültür ve Eğitim Merkezi projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı.

TOKİ’den Muğla’ya 594 milyon TL'lik yatırım!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, TOKİ'nin Muğla'da hayata geçirdiği projeleri inceledi.

Muğla Menteşe bu projelerle değişecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Alt Yapı Koordinasyon Şube Müdürlüğü (AYKOME) tarafından Gazi Mustafa Kemal Kültür Merkezinde toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Menteşe projeleri masaya yatırıldı...

Muş Varto'ya 100 sosyal konut müjdesi!

Muş Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi'' dedi. 100 konutluk proje evsiz hiç kimseler için hayata geçecek.

Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı!

AK Parti Muğla Milletvekilleri Hasan Özyer ve Nihat Öztürk'ün Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederken Fethiye işletme fakültesi binasının tamamlanması ve Fethiye'nin projeleri masaya yatırıldı.

Feyat Asya Muş'taki projeleri anlattı!

MUŞ Belediye Başkanı Feyat Asya, 19 aylık sürede 13 proje yaptıklarını ve bunların da büyük çoğunluğunu hayata geçirdiklerini söyledi.

Muğla’nın çevre koruma projeleri Fransa’da tanıtıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, her yıl iklim değişikliği politikaları ve yaklaşımları üzerine Fransa’da düzenlenen ‘Bölgesel İklim Enerji Planları’ konferansına katıldı.

Muş projeleri Haberi

Muş projeleri

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, kentte devam eden biçrok proje ve yatırımı yerinde inceledi. Yapılan yol, kaldırım, su, kanalizasyon ve park bahçe çalışmaları hakkında bilgi alan Asya, çalışmalar hakkında incelemelerde bulundu.


Asya, “Alt yapı projemiz kapsamında mevcut su depolarının yerine uzun yıllar kullanılabilecek yeni depolar yapıyoruz. Bu süre içerisinde su sıkıntısı yaşayabiliriz.  Atıl durumda olan bir bölgede Muş’un en büyük sosyal aktivite merkezini kuruyoruz. Bu projemizle bisiklet ve yürüme yolları, yeşil alanlar, spor alanları, anfi tiyatro ve havuzlar yapılıyor. Proje kapsamında yapılacak olan tesislerin büyük bir kısmı tamamlandı. Şu an cami, kafeterya, restourant gibi tesislerin ince işleri yapılıyor. Kısa bir sürede tamamlamayı hedeflediğimiz projemizi halkımızın hizmetine sunacağız'' şeklinde...