29 / 03 / 2024

muş Tarihi Yıldızlı Han

muş Tarihi Yıldızlı Han

Muş'taki 1300’lü yıllarda Selçuklular tarafından inşa edilen tarihi Yıldızlı Han, 2016 yılında Muş Belediyesi tarafından aslına uygun bir şekilde restore edilecek.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

Oğlakçı Turizm'den Fethiye'ye 5 yıldızlı otel!

Oğlakçı Turizm, 9 milyon TL yatırım bedeli ile 5 yıldızlı Lykia Botanika Beach & Fun Club Oteli Muğla Fethiye'de hayata geçiriyor..

Muş tarihi Yıldız Han'ı restore edilecek!

Muş Belediyesi tarafından, 1300’lü yıllarda Selçuklular tarafından inşa edilen tarihi Yıldızlı Han’ın 2016 yılında aslına uygun bir şekilde restore edileceği belirtildi.

Muş'taki Tarihi Yıldızlı Han restore edilecek!

Muş'taki 1300’lü yıllarda Selçuklular tarafından inşa edilen tarihi Yıldızlı Han, 2016 yılında Muş Belediyesi tarafından aslına uygun bir şekilde restore edilecek.

2006 yılında Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş!

2006 yılında Sirkeci'deki tarihi 4. Vakıf Han beş yıldızlı otel olmuş. Mimar Kemalettin Bey tarafından 1911 yılında temeli atılan hanın restorasyon çalışmaları için 30 milyon lira harcanmış.

Atik Ali Paşa Yalısı 2000 yılında 5 yıldızlı otel olacakmış!

1999 yılında Çırağan Caddesi'ndeki tarihi Atik Ali Paşa Yalısı, Four Seasons Oteller Zinciri'nin bir halkası olacakmış. Tarihi yalı 2000 yılında 5 yıldızlı otel olarak hizmete girecekmiş.

1991 yılında Çırağan Sarayı, beş yıldızlı otel olarak hizmet verecekmiş!

1991 yılında restore çalışmalarına devam edilen Çırağan Sarayı, beş yıldızlı otel olarak hizmet verecekmiş. 1910 yılında çıkan yangında yanan tarihi saray, ''Çırağan Palace Hotel Kempinski İstanbul'' adıyla hizmete açılacakmış.

1984 yılında Taşkışla 5 yıldızlı otel olacakmış!

1984 yılında tarihi Taşkışla binası, 5 yıldızlı turistik bir otel olarak hizmet verecekmiş. Taşkışla, Emekli Sandığı tarafından 5 milyar liraya restore edilerek 390 odalı otel haline getirilecekmiş.

Sansaryan Han 5 yıldızlı otele dönüşüyor!

Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde olan tarihi bina, Vakıflar İstanbul 1. Bölge Müdürlügü'nce yapişlet-devret modeliyle ihaleye çıkarıldı. İhaleyi kazanan şirket binayı restore ederek 5 yıldızlı otel yapma kararı aldı..

Aslı Bayar Ulukapı: İki ve üç yıldızlı otellerde her şey dahil kaldırılsın!

Ambasador Otelleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Letonya 'nın Antalya fahri konsolosu Aslı Bayar Ulukapı, 2 ve 3 yıldızlı otellerde herşey dahil uygulamasının kaldırılması gerektiğini söyledi

Republika Academic Aparts'tan 5 yıldızlı otel konforunda öğrenci yurdu!

Yeni üniversite döneminin başlamasıyla yurt arama telaşına düşen öğrenciler, çoğunlukla uygun fiyatlı yurtları tercih ederken konfordan vazgeçemeyenler ise 5 yıldızlı otel denginde yurtları tercih ediyor..

Kemer'de 3 yıldızlı bir otel mühürlendi!

Kemer'de kuyu suyu kullanıldığı gerekçesiyle 3 yıldızlı bir otel, belediye zabıta ekiplerince mühürlendi. Valizleriyle otel önünde aracı acentelerinin kendilerine başka bir otel bulmasını bekleyen tatilciler, duruma tepki gösterdi...

muş Tarihi Yıldızlı Han Haberi

muş Tarihi Yıldızlı Han

Muş Belediyesi tarafından, 1300’lü yıllarda Selçuklular tarafından inşa edilen tarihi Yıldızlı Han’ın 2016 yılında aslına uygun bir şekilde restore edileceği belirtildi.


Vakıflar Genel Müdürlüğü, Muş Belediye Başkanlığı ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle Muş’a ait en önemli tarihi değerlerden biri olan Yıldızlı Han, 2016 yılında restore ediliyor. Şu ana kadar yüzde 60’lık kısmı kamulaştırılan hanın, kalan kamulaştırma işlemlerinin de tamamlanmasıyla birlikte yıllar sonra yeniden faaliyete geçileceği belirtildi.


Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, hanın Muş açısından çok önemli bir tarihi değer olduğunu belirterek, tarihi yapının 2016 yılı itibariyle aslına uygun bir şekilde restore edileceğini söyledi. Birçok tarihi yapının mevcut olduğu Yıldızlı Han ile ilgili yapılan çalışmaları aktaran Asya, “Muş’un kadim bir medeniyete ev sahipliği yaptığı bulunduğumuz mekandan anlaşılmaktadır. Tarihi...