25 / 04 / 2024

muş toki ecleri

muş toki ecleri

Muş'ta dar gelirli aileler ev sahibi olabilecek. Muş Belediyesi, Kepenek-Donatım köyü sınırlarında TOKİ marifetiyle sosyal konut projesi yapıyor..

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ İlk Evim projesinin kura takvimi son günlerde merak edilen konulardan oldu. Peki TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte TOKİ kura takviminde son dakika...

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? İşte TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelir grubuna yönelik kampanya gündeme geldi. Alt gelir grubu kampanyasından gözler TOKİ orta gelir evlerine yönelik kampanyalara çevrildi. İşte detaylar!

TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ kura çekimine dair detaylar merakla araştırılmaktadır. Vatandaşlar TOKİ sosyal konut kura çekimi ne zaman yapılacak? sorusunu sıklıkla sormaktadır.

TOKİ kurada ismi çıkmayanlara başvuru bedeli iade ediliyor mu? TOKİ başvuru bedeli ne zaman iade edilir?

TOKİ başvuruları gündemde yer alan konulardan biridir. Vatandaşlar kurada isimleri çıkmazsa, başvuru bedellerini geri alıp almayacaklarını sorguluyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projeleri ne zaman başlıyor?

TOKİ sosyal konut başvuru tarihi, vatandaşlar tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İşte TOKİ sosyal konut başvuru tarihine dair detaylar!

muş toki ecleri Haberi

muş toki ecleri

Muş Belediyesi son derece anlamlı bir hizmete daha imza attı. Belediye Başkanı Feyat Asya "Kepenek-Donatım köyü sınırlarında TOKİ marifetiyle sosyal konut projesini uyguluyoruz. Dar gelirli ailelerimizin de ev sahibi olacağı bu projede 381 konut, 1 cami ve bir alışveriş merkezi bulunuyor. Ortak akıl, birlikte yönetim anlayışı ile çıktığımız bu yolda Muş'u hak ettiği yere getirirken halkımıza da en iyi hizmeti sunmanın gayreti içindeyiz."...