16 / 04 / 2024

Musa Aykaç Konut satışında istikrar

Musa Aykaç Konut satışında istikrar

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, “ Güzel günlerde 20 taksit bile yapmayan bir inşaat şirketi hava kötüleştiğinde 100 taksit yapıyorsa oradan hemen uzaklaşın ” dedi...

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Galip Aykaç nerede doğdu? Hangi ödülleri kazandı? BİM’de hangi alanlarda çalıştı?

Galip Aykaç kimdir? Kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? BİM’de hangi pozisyonlarda görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Galip Aykaç’ın hayatı...

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Şok Marketler, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı'ndan istifasını istedi!

Şok Marketler Yönetim Kurulu, BİM CEO’su Galip Aykaç’ın iktidara yakınlığıyla bilinen medya kuruluşları ile ilgili sözlerinin ardından Gıda Perakendecileri Derneği Başkanlığı’ndan istifaya çağırdı. İşte ayrıntılar...

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Ayka Group Yatırım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Group Yatırım İnşaat Mimarlık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

TMSF Ayka Mimarlık'ın Kars'taki binasını satıyor!

Tasarruf Mevduatı Ayka Mimarlık'ın Kars'taki arsa ve binasını 8 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Aykaç Apartmanı İnşaat Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Nusret Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Musa Aykaç Konut satışında istikrar Haberi

Musa Aykaç Konut satışında istikrar

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, “Güzel günlerde 20 taksit bile yapmayan bir inşaat şirketi hava kötüleştiğinde 100 taksit yapıyorsa oradan hemen uzaklaşın” dedi.


Konut yatırımı yaparken dört doğruya dikkat edilmesi gerektiğini belirten Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Musa Aykaç, “Yatırımcılar ‘lokasyon, proje, şirket ve fiyat doğru mu’ diye sormalı. Birisinde tereddüt ediyorsanız konut almayın” dedi. Gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri Sözcü’ye değerlendiren Musa Aykaç, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu.


’6 ay önce alanın ne günahı var’

Konut satışında istikrarın çok önemli olduğunu ifade eden Aykaç, “Nurol GYO olarak piyasa şartları kötüleşti diye indirim yapmıyoruz, vadeyi uzatmıyoruz. 6 ay önce daire alanın ne günahı var” diye sordu.

Nakite sıkışan bazı sat-yapcı inşaat şirketlerinin düzenlediği kampanyalara dikkat çeken Aykaç, şunları söyledi:

“Güzel günlerde bir firma...