18 / 04 / 2024

müsiad projeleri

müsiad projeleri

MÜSİAD Çanakkale Şubesi, 100.Yıl'a uluslararası iki projeyle katkı sağlayacak. Şube Başkanı Ali Osman Yıldız, "Bir maraton düzenleyeceğiz.Avrupa'da doğmuş Türk gençlerini Çanakkale'ye getireceğiz..." dedi

MÜSİAD inşaat sektörü raporunu açıkladı!

Burhan Özdemir, konutta balon un olmadığım talebin reel olduğunu, mevcut siyasi iktidara olan güven in güçlü bir şekilde tazelenmesiyle birlikte konut satışında ciddi şekilde artışa neden olduğunu söyledi.

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor!

MÜSİAD inşaat sektöründe Türkiye’nin dünyadaki konumunu açıklıyor. MÜSİAD, "İnşaat Sektöründe Türkiye’nin Dünyadaki Konumu ve Gelecek Projeksiyonu" raporunu Sunuyor. Etkinlik 11 Aralık günü İstanbul Swiss Hotel Residence'da düzenlenecek.

MÜSİAD üyesi 5 şirket, Gana'da 30 bin konut yapacak!

MÜSİAD üyesi 5 şirket Afrika’nın en büyük ülkelerinden biri olan Gana’yı yeniden inşa etmek için ön protokol imzaladı

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan da Jet Fadıl mağduru!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk satışı yaptığı kişilerden para topladığı halde projeleri tamamlamadığı nedeniyle yargılanan Fadıl Akgündüz’ün mağdur ettiği kişiler arasında MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan olduğu ortaya çıktı.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Akkuş Gayrimenkul MÜSİAD Expo'ya katılıyor!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul ortak geliştirdikleri projeleri ile 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 17. MÜSİAD Expo Fuarı’na katılıyor...

MÜSİAD'dan mobilyada KDV indirim talebi!

MÜSİAD Dayanıklı Tüketim Malları, Mobilya ve Orman Ürünleri Sektör Kurulu Başkanı Ata: "KDV indiriminin, mobilya sektörünün ötesinde ekonomimize sağladığı katkılar göz önünde bulundurularak yeniden gündeme getirilmesi gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Kat mülkiyeti projeleri elektronik ortamda yapılabilecek!

Meclis'e sunulan yeni Torba Tasarısına göre, kat mülkiyeti için hazırlanan onaylı mimari proje elektronik ortamda da gönderilebilecek..

MÜSİAD’dan 2’nci Katar çıkarması!

17-19 Ocak tarihleri arasında, Doha Exhibition and Convention Center’da (DECC) düzenlenen Expo Turkey by Qatar Fuarı, 2.kez MÜSİAD’ın ana partnerliğinde gerçekleştiriliyor..

MÜSİAD Hollanda'da üç yeni şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hollanda'nın Lahey, Rotterdam ve Utrecht kentlerinde üç yeni şube açtı.

MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle, MÜSİAD Perakende ve Pazarlama Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi açıldı.

MÜSİAD Vizyoner 17 Zirvesi’nden Hasanoğlu İnşaat'a ödül!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’nde Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, plaket aldı. 

MÜSİAD Vizyoner’17 düzenlendi!

Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi bugün İstanbul Wow Hotel’de iş adamları, sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının da  katılımıyla gerçekleşti. 

Hasanoğlu İnşaat, MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne katılacak!

11-12 Ekim'de WOW Convetion Center'de gerçekleşecek olan MÜSİAD Vizyoner'17 Sektörler Zirvesi'ne Hasanoğlu İnşaat da katılacak..

müsiad projeleri Haberi

müsiad projeleri

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ali Osman Yıldız, öncelikli hedeflerinin Çanakkale'ye katkı sağlamak olduğunu belirtti. 

2015'teki 100. Yıl etkinliklerinin Çanakkale için çok büyük bir tanıtım fırsatı olduğunu dile getiren Yıldız, "Bu zengin içerikli ve kapsamlı etkinliklerin kentin tammrlığını artıracağını ve bölgenin turizmine katkı sağlayacağını umuyorum. 

2015 yılında Çanakkale olarak birçok açıdan öne çıkacağız. Çanakkale'yi, tüm yönleriyle tanıtmak için emek vermeliyiz" dedi. 


İlk proje 'maraton' 


100. Yıl için 2 projeleri olduğunu belirten Başkan Yıldız, "Bizim 2015 ile ilgili 2 adet projemiz var, ilki, geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz bir Çanakkale maratonu. 

Şu anda bize bu konuda 150 civarında uluslararası atletizm takımlarının içerisine girmiş koşucunun başvurusu yapıldı. 

Bu maratonu 2015 yılı içerisinde başlatmayı düşünüyoruz. 

Diğer projemiz ise, Avrupa'da yaşayan Türklerle ilgili. Avrupa'da doğmuş, yaşayan Türk gençleri, üç...