25 / 04 / 2024

Mustafa Akaydın kırcami

Mustafa Akaydın kırcami

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın bölgede Kırcami planını halkla beraber yaptıklarını söyledi. Mustafa Akaydın, planın bölgeyi Türkiye' nin en uygar yeri haline getireceğini belirtti...

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Mustafa Aydın'dan AVM'lerde ortak gider açıklaması!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın yaptığı açıklamada, “ AVM’lerde ortak gider şeffaflığı, markalarımızın ve sektörümüzün en büyük hakkı” dedi.

Mustafa Aydın: AVM kiracısı markalar birlik olmalı!

UFRAD Franchising Derneği Genel Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın, AVM ve mağazalar arasındaki kira sorunlarına değindi. Aydın, “AVM kiracısı markalar birlik olup ortak bir söylem geliştirirse sonuç alabilir. Aksi takdirde durum kiracılar açısından içinden çıkılmaz hale gelir” dedi. 

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Kırcami'nin imar planı için tarihi gün!

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kırcami Planlaması ile inşaata esas ilk çapı, Kırcami Mahallesi sınırları içinde bulunan 13 bin 100 metrekarelik 28283 ada 1 parsel için verildiğini söyledi.

Kırcami imar planı iptal edildi!

Antalya’da 30 yıl sonra sorunu çözülen Kırcami imar planı, Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine iptal edildi. Hayali suya düşen 15 bin mülk sahibi alınan karara isyan etti.

Mustafa Bıyık: Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğiz!

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Kaşüstü Mahallesi'nde sürdürülmekte olan dal-çık ve altyapı inşaatlarını yapan kişilere teşekkür etti. Bıyık ayrıca, Yomra'ya yapılacak her projeyi destekleyeceğini açıkladı.

Kırcami'nin imar sorunları için bilirkişi keşfi yapıldı!

Antalya’nın Kırcami bölgesinde 30 yıldır süren imar sorunları için Şehir Plancıları Odası’nın açtığı plan iptal davasında bilirkişi keşfi yapıldı.

Antalya Kırcami’de 30 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle Kepez Santral ve Kırcami’de çifte sevinç yaşandı.  

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Mustafa Akaydın kırcami Haberi

Mustafa Akaydın kırcami

İMAR planının meclisten geçmesinin ardından Kırcami bölgesini ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın bölgede Kırcami planını halkla beraber yaptıklarını söyledi. 


Planın bölgeyi Türkiye'nin en uygar yeri haline getireceğini öne süren Akaydın'a Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP İl Başkanı Devrim Kök ve ilçe belediye başkanları ile adayları eşlik etti. 


Sabah...