25 / 04 / 2024

Mustafa Akyürek

Mustafa Akyürek

Seçimin kazananı ABD’de Trump olurken, Türkiye’de ise Kırıkkaleli Mustafa Akyürek (33) olacak gibi. Akyürek, bundan 5 ay kadar önce ‘Donald Trump’ için marka tescil başvurusunda bulunan tek isim olarak kayıtlara girdi.

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Akyürek İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Lojistik Orman Ürün Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde kuruldu.

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

Tahir Akyürek Türkiye Belediyeler Birliği'nin yeni başkanı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Türkiye Belediyeler Birliğinin (TBB) yeni başkanı oldu.

Meram Son Durak'ın çehresi teleferikle değişiyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, şehrin en önemli dinlenme ve turistik alanı olan Meram Son Durak’ta yapımı devam eden yeraltı otoparkı ve teleferik istasyonu inşaatını inceledi.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı'nda 136 dükkan yer alacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, içerisinde tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanların yer alacağı Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatını inceledi.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nin inşaatı sürüyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker yapımı tamamlanmak üzere olan Meram Tıp Fakültesi Hastanesinin yeni binasında incelemeler yaptılar.

Mülk sahiplerine kira sigortası müjdesi!

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekayi Akyürek, 22 Mayıs itibariyle aktif olarak uygulanmaya başlayan kira sigortası ile iglili açıklamalarda bulundu. Akyürek, kira sigortasının, tüm konut kiralama işlemlerini kayıt altında alacağını belirtti.

Zekai Akyürek: Korsan emlakçıların sayısı arttı!

İnegöl Emlakçılar Derneği Başkanı Zekai Akyürek, kayıt dışı çalışan emlakçı sayısının da arttığını ifade etti. Akyürek, mücadelenin arttırılması gerektiğini belirtti.

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı 29 Ekim'de hizmete girecek!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptığı açıklamada Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı'nın 29 Ekim'de hizmete gireceğinin bilgisini verdi.

Mustafa Akyürek Haberi

Mustafa Akyürek

Tüm dünyanın nefesini tutarak beklediği sonuç kısa süre önce belli oldu. Donald Trump ABD’nin 45’inci başkanı oldu. Seçimin kazananı ABD’de Trump olurken, Türkiye’de ise Kırıkkaleli Mustafa Akyürek (33) olacak gibi. Akyürek, bundan 5 ay kadar önce ‘Donald Trump’ için marka tescil başvurusunda bulunan tek isim olarak kayıtlara girdi.


“Emlak milyarderi” olarak da anılan Trump’un zaferi kuşkusuz tüm dünya tarafından yakından izleniyor. Sonuçlar Türkiye tarafından da yakından izlenirken, bu sonucun Kırıkkaleli Mustafa Akyürek için ayrı bir önemi olduğu kuşkusuz. 


5 AY ÖNCE BAŞVURDU

Türk Patent Enstitüsü verilerine göre gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Akyürek 22 Haziran 2016’da marka tescil başvurusunda bulundu. Başvuru ‘Donald Trump’ markası için yapıldı. Marka tescilinin ‘Gayrimenkul komisyonculuğu, müşavirliği ve idaresi hizmetleri’ alanında yapılması istendi.

TPE başvuruyu inceledi. 22 Haziran günü, başvuruyu,...