25 / 04 / 2024

Mustafa Ataç

Mustafa Ataç

Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Ataç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Ümraniye, Çamlık Mahallesi, Burak Kurtuluş Caddesi'nde kuruldu.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir'de iki mahalle için İmar Bilgilendirme Ofisi açıldı!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik Nazım İmar Planı hakkında vatandaşların bilgi sahibi olmaları için İmar Planı Bilgilendirme Ofisi açıldı...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ataşehir'de 10 yıldır beklenen imar planları hayal kırıklığı yarattı!

Ataşehir’in Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik imar planları, komşu mahallelerinkinden çok daha düşük çıktı. Ataşehir Belediyesi ve mahalleliler itiraza hazırlanıyor.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘yıkın’ dediği evin sahibi konuştu!

İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Yıkmadıysan gelir ben yıkarım” cümlesine tepki gösterdi. Ataş; "İddia ediyorum, benim evim Üsküdar’daki en sağlam, depreme en dayanıklı bina” dedi...

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu! 

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Beykoz'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Toraman tarafından kuruldu. 

Eastanbul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eastanbul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öter ve Mustafa Ataş ortaklığında kuruldu. 

Üsküdar İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilen Üsküdar İmam Hatip Ortaokulunun açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ATAŞ katıldı.

Samsun Ata Yolu 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı!

Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da milli mücadeleyi başlatmak için Bandırma Vapuru'yla Samsun'a gelişinin ardından Amasya'ya giderken kullandığı 98 kilometrelik "Ata Yolu" 97 yıl sonra tekrar ortaya çıkarıldı.

Mustafa Ataç Haberi

Mustafa Ataç
Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Ataç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Mir Marmara Grup İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c)Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,teklif alma ve...