29 / 03 / 2024

Mustafa Ataş toki açıklaması

Mustafa Ataş toki açıklaması

TOKİ'nin Tunceli Çemişgezek'te inşa ettiği konutlardan bir tane alan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ı hedef alınmasına Çemişgezek'ten itiraz geldi. Milletvekilinin söz konusu daireye teşvik amacıyla yazıldığını söyledi...

TOKİ mağdurları Meclis'te! Dursun Ataş: TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde KDV yüzde 1'e düşürülmeli!

TOKİ 100 bin sosyal konut mağdurları son zamanlarda gündemden düşmüyor. Şimdi de İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, konuyu Meclis gündemine taşıdı. İşte Dursun Ataş'ın o açıklaması...

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

TOKİ’den ucuz konut atağı! İşte detaylar!

TOKİ, ev sahibi olmayı isteyen dar gelirli aileler için yeni projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. İşte TOKİ’den ucuz konut atağı!

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 211 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Ataşehir'de yeni konut projesi inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul Ataşehir'e 718 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 718 konut ve 70 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ataşehir'de iki mahalle için İmar Bilgilendirme Ofisi açıldı!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik Nazım İmar Planı hakkında vatandaşların bilgi sahibi olmaları için İmar Planı Bilgilendirme Ofisi açıldı...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ataşehir'de 10 yıldır beklenen imar planları hayal kırıklığı yarattı!

Ataşehir’in Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik imar planları, komşu mahallelerinkinden çok daha düşük çıktı. Ataşehir Belediyesi ve mahalleliler itiraza hazırlanıyor.

Mustafa Ataş toki açıklaması Haberi

Mustafa Ataş toki açıklaması

TOKİ'nin Tunceli Çemişgezek'te inşa ettiği konutlardan bir tane alan AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ı hedef alınmasına Çemişgezek'ten itiraz geldi. Milletvekilinin söz konusu daireye teşvik amacıyla yazıldığı ve 2012 yılında Tunceli'deki yerel bir gazetede bunun özellikle haberleştirilerek vatandaşlann konut almaya teşvik edildiği belirtildi. "Çemişgezek'te kentsel dönüşüm" başlıklı yerel gazete haberinde Milletvekili Ataş'ın yanısıra dönemin Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız ve bazı işadamlarının aynı projede daire aldığı özellikle vurgulandı. 


Söz konusu daire alımının kamuoyundan saklanan bir olay olmadığı aksine teşvik amacıyla yapılan bir işlem olduğu ifade edildi. Çemişgezek Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri maksatlı haberlerle konunun çarpıtılmasına tepki gösterdi. 


100 KİŞİLİK TALEBİN OLUŞMASI İÇİN KATILDILAR

 Dernek binasında yapılan basın toplantısında konuşan Çemişgezek Derneği Başkanı Tekin Ergür, "TOKİ konutları için talep toplama...