18 / 04 / 2024

Mustafa Baygan era türkiye

Mustafa Baygan era türkiye

Doğrudan yatırım girişlerinde gayrimenkuldeki artışın dikkat çektiğine vurgu yapan Baygan, "Gayrimenkul sektörü Türkiye'ye Ocak-Temmuz döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 63.9 artışla tek başına 2.4 milyar dolar getirdi" dedi

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Era Technic Elektrik Mekanik İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Era Technic Elektrik Mekanik İnşaat Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Abanoz tarafından kuruldu. 

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Mustafa Baygan: 2017 konuta yatırım yılı olacak!

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, konut yatırımlarında artış beklediklerini söyledi. Baygan, konut franchise pazarının da 2017’de 50 milyar dolara yükseleceğini bildirdi.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ocak'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017’nin ilk basın buluşmasını gerçekleştiriyor. Toplantı ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Vatandaşlık bekleyen yatırımcı için harekete geçme zamanı!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, “Bu yönetmeliği bekleyen yabancı yatırımcılar var, şimdi onlar harekete geçecek. Yeni yönetmelik emlak sektörü için büyük avantaj sağlayacak ve sektöre canlılık getirecek” dedi.

İstanbul metrekare fiyatında en uygun dünya şehri!

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, dünya büyük şehirlerinde m2 bedeli ile birinci sırayı 8.413 Euro ile Paris aldığını, İstanbul’un ise 720 Euro ile en uygun fiyatlı dünya şehri olarak son sırada olduğunu belirtti.

Yatırım talebi ve dönüşüm emlak sektörünü 2017’de canlı tutacak!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, 2017 yılının geçtiğimiz yılın negatifliğinden uzak bir yıl olacağını belirtti. Baygan “Özellikle yenilenme gerektiren ve mevcut yatırım talebi emlak sektörünü 2017 yılında canlı tutacak” dedi.

Dolar bozdurup, konut almanın tam zamanı!

Doların rekor üzerine rekor kırması nedeniyle oluşan endişeli ruh halinin geçici olduğuna dikkat çeken ERA Gayrimenkul Koordinötörü Mustafa Baygan, bu dönemi fırsata çevirmek gerektiğini söyledi.

Sektör temsilcileri Merkez Bankası’nın faiz indirimini değerlendirdi!

İstanbul Tüccarlar Kulübü Başkanı İlker Önel, ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan ve Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Merkez Bankası’nın faiz indirimini değerlendirdi.

Konut satışları artacak, yatırımlar devam edecek!

Sektörün önde gelen isimlerinden Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül ve ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan konut kredi faiz oranlarının aşağı çekilmesini değerlendirdiler.

Gayrimenkul Sertifikası sektöre ivme kazandıracak!

Başbakan Yardımcısı Canikli’nin yaptığı açıklamaya göre; gayrimenkul sertifikası dönemi başlıyor. Konu ile ilgili Mahir Şaşmaz ve Mustafa Baygan’ın değerlendirmelerini bilgilerinize sunarım.

Mustafa Baygan'dan tatilcilere uyarı: Eve dönüşünüz kabus olmasın!

Yaz mevsiminin gelmesi, okulların tatil olması ve uzayan resmi tatiller yazlık bölgelere olan talebi arttırıyor. Ancak uzmanlar bu konuda tatilcileri uyarıyor. Eve döndüğünüzde kötü sürprizlerle karşılaşmamak için bir takım önlemler almak gerekiyor.

Mustafa Baygan era türkiye Haberi

Mustafa Baygan era türkiye


ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, Türkiye'de yabancıya konut satışının doğrudan döviz girişi anlamında ekonomiye büyük fayda sağladığını söyledi. 

Doğrudan yatırım girişlerinde gayrimenkuldeki artışın dikkat çektiğine vurgu yapan Baygan, "Gayrimenkul sektörü Türkiye'ye Ocak-Temmuz döneminde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 63.9 artışla tek başına 2.4 milyar dolar getirdi. Yabancıya ev satışı cari açığın kapanmasına yardımcı olur"...