26 / 04 / 2024

Mustafa Baygan kim

Mustafa Baygan kim

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

Mustafa Baygan: Yatırımcılar gayrimenkule yöneldi!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, dövizini ve altınını bozduran yatırımcıların lüks olmayan konutlara yöneldiğini açıkladı.

Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Mustafa Baygan, içinde bulunduğumuz mevcut durumda geçici düşüşleri normal karşılamak gerektiğini belirterek “Gayrimenkul hiçbir zaman durmaz, sıkıntılı dönemlerde bile en doğru yatırım gayrimenkul yatırımıdır” dedi.

Mustafa Baygan: Gayrimenkul en doğru yatırım aracı!

Çalışmalar sırasında birçok tatsız olay ve şikayetle karşılaştıklarını anlatan Era Gayimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan "Son yılların en doğru yatırım aracı gayrimenkul'' dedi.

Emlak komisyoncuları ve müşavirler yasa bekliyor!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan ‘Lisanslı Emlak Komisyonculuğu Yasası’nın mağduriyetleri kaldıracağını söyledi. Baygan “Bu yasayla birlikte emlak danışmanlığını sadece uzmanlar yapacak ve devletin vergi gelirleri artacak” dedi.

Mustafa Baygan: Emlakta tüketici mağduriyeti sona eriyor!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle bugüne kadar olmayan standartların geleceğini söyledi.

Mustafa Baygan: Arsa fiyatları haftalık veya günlük değişiyor!

Paradan para kazanmanın zorlaştığı son yıllarda işadamının yeni kazanç kapısı gayrimenkul oldu. Bazı bölgelerde arsaların fiyatı al-sat nedeniyle günlük ve haftalık olarak değişmeye başladı.

Tüketici gayrimenkule güveniyor!

Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) açıkladığı sektörel güven endekslerine bakıldığında inşaat sektörü güven endeksinin yüzde 1.6 artarak, haziran ayında 84.73 değerine yükseldiğine dikkat çekti.

Emlak sektörüne güven hiç bitmez!

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını ‘Emlak sektörüne güven hiç bitmez” şeklinde yorumladı.

Mustafa Baygan: Gayrimenkul sektörü durgunluğa girmez!

Sektörde seçim öncesi başlayan hareketlilik şimdi de devam ediyor. Ev almayı düşünenler bu fırsatı değerlendirebilirler. Mustafa Baygan, lokomotif niteliği taşıyan sektörün durgunluğa girmesinin söz konusu olmadığını ifade etti.

Mustafa Baygan: Emlak sektöründe geniş fırsat var!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan'ın katılımıyla Ege Bölgesi Sanayiciler Odası'nda (EBSO) düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları Semineri" gerçekleştirildi.

Mustafa Baygan: Papa ve Putin’in ziyaretleri gayrimenkulü hareketlendirecek!

Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva’nın ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ziyaretleri sadece turizme değil gayrimenkul sektörüne de büyük katkı sağlayacak.ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan konuyu değerlendirdi.

Mustafa Baygan: Türk gayrimenkul sektörü yabancıların iştahını kabartıyor!

Türk gayrimenkul sektöründe yaşanan olumlu gelişmeler, yabancılar tarafından büyük ilgiyle izleniyor. ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’a göre inşaat sektöründeki yabancı yatırım payı 2015'te artacak..

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Mustafa Baygan: 2017 konuta yatırım yılı olacak!

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, konut yatırımlarında artış beklediklerini söyledi. Baygan, konut franchise pazarının da 2017’de 50 milyar dolara yükseleceğini bildirdi.

ERA Gayrimenkul basın toplantısı 20 Ocak'ta!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 2017’nin ilk basın buluşmasını gerçekleştiriyor. Toplantı ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu ile ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Vatandaşlık bekleyen yatırımcı için harekete geçme zamanı!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, “Bu yönetmeliği bekleyen yabancı yatırımcılar var, şimdi onlar harekete geçecek. Yeni yönetmelik emlak sektörü için büyük avantaj sağlayacak ve sektöre canlılık getirecek” dedi.

İstanbul metrekare fiyatında en uygun dünya şehri!

ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, dünya büyük şehirlerinde m2 bedeli ile birinci sırayı 8.413 Euro ile Paris aldığını, İstanbul’un ise 720 Euro ile en uygun fiyatlı dünya şehri olarak son sırada olduğunu belirtti.

Yatırım talebi ve dönüşüm emlak sektörünü 2017’de canlı tutacak!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, 2017 yılının geçtiğimiz yılın negatifliğinden uzak bir yıl olacağını belirtti. Baygan “Özellikle yenilenme gerektiren ve mevcut yatırım talebi emlak sektörünü 2017 yılında canlı tutacak” dedi.

Dolar bozdurup, konut almanın tam zamanı!

Doların rekor üzerine rekor kırması nedeniyle oluşan endişeli ruh halinin geçici olduğuna dikkat çeken ERA Gayrimenkul Koordinötörü Mustafa Baygan, bu dönemi fırsata çevirmek gerektiğini söyledi.

Sektör temsilcileri Merkez Bankası’nın faiz indirimini değerlendirdi!

İstanbul Tüccarlar Kulübü Başkanı İlker Önel, ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan ve Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Merkez Bankası’nın faiz indirimini değerlendirdi.

Konut satışları artacak, yatırımlar devam edecek!

Sektörün önde gelen isimlerinden Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül ve ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan konut kredi faiz oranlarının aşağı çekilmesini değerlendirdiler.

Gayrimenkul Sertifikası sektöre ivme kazandıracak!

Başbakan Yardımcısı Canikli’nin yaptığı açıklamaya göre; gayrimenkul sertifikası dönemi başlıyor. Konu ile ilgili Mahir Şaşmaz ve Mustafa Baygan’ın değerlendirmelerini bilgilerinize sunarım.

Mustafa Baygan'dan tatilcilere uyarı: Eve dönüşünüz kabus olmasın!

Yaz mevsiminin gelmesi, okulların tatil olması ve uzayan resmi tatiller yazlık bölgelere olan talebi arttırıyor. Ancak uzmanlar bu konuda tatilcileri uyarıyor. Eve döndüğünüzde kötü sürprizlerle karşılaşmamak için bir takım önlemler almak gerekiyor.

Mustafa Baygan kim Haberi

Mustafa Baygan kim

Yıllardır dev franchise markalarının boy gösterdiği ve bu yıl 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen ‘Bayim Olur Musun Fuarı’ yine iş kurmak isteyen girişimcilere yön veriyor. Her yıl olduğu gibi bu sene de fuarda yerini alan ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Gayrimenkul Türkiye, fuardaki standında az sermayeyle çok kazandıran bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkanlarını anlattı. 


MEB sertifikalı kurs

‘Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ‘Bayim Olur Musun’un önemine değinen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Gayrimenkul şu anda olduğu gibi önümüzdeki süreçte de en karlı yatırım aracı olmaya devam edecek. Biz de sahip olduğumuz güçlü merkez ofis ve şuan sayısı 48’e ulaşan ofislerimizle bu süreçte yer alacağız” dedi. 


ERA’nın eğitim alanında sunduğu hizmetler ve uygulamaya aldığı yeniliklerle ilgili bilgi veren Mustafa Baygan, şunları...