27 / 04 / 2024

Mustafa Baygan kimdir

Mustafa Baygan kimdir

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, konut yatırımlarında artış beklediklerini söyledi. Baygan, konut franchise pazarının da 2017’de 50 milyar dolara yükseleceğini bildirdi.

ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor!

ERA Türkiye; atak yılı ilan ettiği 2016’da insan kaynakları, tanıtım ve portföy yatırımlarının yanı sıra yeni işbirlikleriyle de büyüyor. En son 5 profesyonelin transferini yapan ERA, büyüme ivmesini yıl sonunda ikiye katlamayı hedefliyor.

2016'da tüketicinin ‘konut iştahı’ talebi canlı tutacak!

Gayrimenkulün en iyi yatırım araçlarının başında gelmesinin ve tüketicinin ‘konut iştahı’nın sektöre olan talebi canlı tuttuğunu söyleyen ERA Gayrimenkul Koordinatörü Baygan, 2016’nın daha hareketli bir yıl olacağının sinyallerini aldıklarını belirtti.

Konut kredi faizleri Ocak'ta yükselebilir!

ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, ”Faizler düşmez. Hatta ocakta artabileceğinin sinyalleri geldi. Konut alacaklar, konut faizleri yükselmeden harekete geçmeli” şeklinde konuştu.

Mustafa Baygan: Yatırımcılar gayrimenkule yöneldi!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, dövizini ve altınını bozduran yatırımcıların lüks olmayan konutlara yöneldiğini açıkladı.

Dövizini bozduran yatırımcı parasını lüks olmayan konuta yatırdı!

Altın fiyatlarındaki dalgalanma ve dövizdeki yükselişin, birikimini değerlendirmek isteyenleri gayrimenkul alımına yönelttiğini söyleyen Mustafa Baygan “Dövizini, altınını bozduran yatırımcı orta ve ortanın üzeri değerdeki konutlara yöneldi” dedi.

Çinli zenginler gayrimenkulde rotasını Türkiye’ye çevirdi!

Çin ekonomisindeki dalgalanma ve kaygan zemin şartlarının Çinli zenginleri yurtdışında gayrimenkul yatırımı yapmaya yönelttiğini söyleyen ERA Koordinatörü Mustafa Baygan, “Çinli yatırımcı Türkiye’de yatırım yapma eğiliminde. " dedi.

Gayrimenkul almanın tam zamanı mı?

Bugünlerde konut satın almayı düşünenlerin aklından geçen ‘ev alsam doğru yapmış olur muyum?’ sorusuna cevap ERA Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan’dan geldi.

Gayrimenkul almanın tam zamanı!

Mustafa Baygan, içinde bulunduğumuz mevcut durumda geçici düşüşleri normal karşılamak gerektiğini belirterek “Gayrimenkul hiçbir zaman durmaz, sıkıntılı dönemlerde bile en doğru yatırım gayrimenkul yatırımıdır” dedi.

Mustafa Baygan: Gayrimenkul en doğru yatırım aracı!

Çalışmalar sırasında birçok tatsız olay ve şikayetle karşılaştıklarını anlatan Era Gayimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan "Son yılların en doğru yatırım aracı gayrimenkul'' dedi.

Tapuda sahte evraklara dikkat edilmeli!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan"Tapuda sahte evrak gibi durumlar sık yaşanıyor. İyice araştırın.Konut alırken acele etmeyin" uyarısında bulundu.

Emlak komisyoncuları ve müşavirler yasa bekliyor!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan ‘Lisanslı Emlak Komisyonculuğu Yasası’nın mağduriyetleri kaldıracağını söyledi. Baygan “Bu yasayla birlikte emlak danışmanlığını sadece uzmanlar yapacak ve devletin vergi gelirleri artacak” dedi.

Mustafa Baygan: Emlakta tüketici mağduriyeti sona eriyor!

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle bugüne kadar olmayan standartların geleceğini söyledi.

Mustafa Baygan: Arsa fiyatları haftalık veya günlük değişiyor!

Paradan para kazanmanın zorlaştığı son yıllarda işadamının yeni kazanç kapısı gayrimenkul oldu. Bazı bölgelerde arsaların fiyatı al-sat nedeniyle günlük ve haftalık olarak değişmeye başladı.

Mustafa Baygan: Tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam!

ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaata olan güven artışını 'Emlak sektörüne güven hiç bitmez" şeklinde yorumladı. Baygan "Kimse ağzına balon kelimesini almasın, tüketicinin gayrimenkule güveni her zaman tam" dedi.

Mustafa Saka kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor?

Mustafa Saka kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Kaç dil biliyor? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Trend GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Mustafa Saka ile ilgili tüm merak edilenler...

Mustafa Candan nereli? İş hayatına nerede başladı? Nerede genel müdür olarak çalışıyor?

Mustafa Candan kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünde hangi pozisyonda çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yürütüyor? İşte Mustafa Candan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Filiz kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi görevleri yürüttü?

Mustafa Filiz nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? Maliye Bakanlığı’nda ne iş yaptı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Mustafa Filiz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş nereden mezun oldu?

Mustafa Keleş kimdir? Mustafa Keleş hangi mesleği yapıyor? Mustafa Keleş nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Tarman Kimdir? Mustafa Tarman evli mi bekar mı?

Mustafa Tarman kimdir? Mustafa Tarman’ın mesleği nedir? Mustafa Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Karahan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Karahan kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Karahan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa Karahan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa Karahan'ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Saydam kimdir?

Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saydam kimdir? İşte ayrıntılar...

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Büyükabacı kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Büyükabacı kimdir? Mustafa Büyükabacı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Büyükabacı biyografisi...

Mustafa Latif Topbaş Kimdir?

Mustafa Latif Topbaş kimdir? Mustafa Latif Topbaş’ın mesleği nedir? Mustafa Latif Topbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Baygan kimdir Haberi

Mustafa Baygan kimdir

Türkiye’de dalgalı kurun konut fiyatlarına yüzde 10 yansımasının beklendiğini söyleyen Era Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, satışlarrda canlılık beklediklerini söyledi. Konut franchise pazarının da büyüyeceğini ifade eden Baygan, böylelikle 43 milyar dolardan 50 milyar dolarlık bir büyüklüğe ulaşılabileceğini bildirdi. Türkiye’nin en genç gayrimenkul danışmanlığı markası ERA Türkiye; geldiği noktayı ve 2017 yılı hedeflerini düzenlediği basın toplantısında paylaştı. 2016 yılını yüzde 70 büyüme ve KKTC dahil 47 ofisle kapatan Era Gayrimenkul Türkiye, 2017 yılında 30 yeni ofis açmayı hedefliyor. Ülke genelinde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen; 2017 yılında da konuta olan yatırımların hızla süreceğine olan inançlarının tam olduğunu ve bu nedenle yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Baygan, Türkiye ekonomisine güvendiklerini bu nedenle de yatırımlarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Baygan “Olumsuz ve tatsız...