29 / 03 / 2024

mustafa bozbey konuşması

mustafa bozbey konuşması

Gayrimenkulde global ve yenilikçi yaklaşım getiren Coldwell Banker, Bursa ofisini Özlüce'de açtı. Türkeş de Coldwell Banker'in konut, lüks ve ticari gayrimenkul alanlarında en yüksek satış hacmine sahip dünyanın ilk gayrimenkul firması olduğunu kaydetti.

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

Mustafa Bozbey'den Bursa'daki kentsel dönüşüm çalışmalarına eleştiri!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, Bursa'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik eleştiride bulundu. 

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Mustafa Bozbey: Bursa'yı yaşanabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz!

Yeni projelerle Bursa’nın geleceğini şekillendireceklerini belirten CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, ''sürdürülebilir ve yaşanılabilir bir dünya kenti yapmaya geliyoruz'' dedi. 

Mustafa Bozbey: Bursa'ya imar anayasası lazım!

BUMİAD'ın ‘Büyükşehir Başkan Adaylarını Dinliyoruz' etkinliğinde konuşan Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Bursa için imar anayasasının hazırlanması gerektiğini söyledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde risk alacağız!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Bozbey, “Bu işin çözümü için elimizi taşın altına koyacağız'' dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm Bursa'nın kanayan yarası!

Bursa Cumhuriyet Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisine aktarılan meselelerin başında kentsel dönüşümün geldiğini söyledi. Bozbey, "Kentsel dönüşüm çalışmaları Bursa'nın kanayan yarası oldu" diye konuştu.

Bursa Atatürk Kent Ormanı ticari alana dönüştü!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Atatürk Kent Ormanı'nın ticari alana dönüştüğünü söyledi. Bozbey, "Atatürk Kent Ormanı maalesef ticari bir alan haline geldi. Yapılan yanlıştan geri dönülmesi gerekiyor'' diye konuştu.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm bölgeye zarar verdi!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentsel dönüşüm projelerinin bölgeye zarar verdiğini söyledi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşümde asbest kurbanı olmayalım!

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binalarda asbest kullanıldığını tahmin ettiklerini söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Büyük bir sıkıntı var, bu konuda mecliste karar almalıyız." dedi.

Mustafa Bozbey: Kentsel dönüşüm yaptığımızı zannediyoruz!

NİLÜFER Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Biz şu anda dönüşüm bölgelerinde yapmıyoruz. Dönüşüm insanla başlar insanla biter" dedi.

Kentler planlanırken 100 yıllık planlamaları yapılmalı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yıllık değerlendirme toplantısında konuştu. Bozbey; "Kentsel yenileme projeleriyle nüfus, öngörülenin üzerine çıkacak. Bu da trafik ve ulaşımın daha yoğun olacağını gösteriyor. Kentler planlanırken 50 veya 100 yıllık planlamaları yapılmalı." dedi.

mustafa bozbey konuşması Haberi

mustafa bozbey konuşması

Gayrimenkulde global ve yenilikçi yaklaşım getiren Coldwell Banker, Bursa ofisini Özlüce'de açtı. Konut, lüks konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı alanlarında en yüksek satış hacmine sahip, dünyanın ilk gayrimenkul firması olan Coldwell Banker Deniz'in açılışına katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Türkiye'de artık güvenli konut ihtiyacının ön plana çıktığını, bu konuda Nilüfer bölgesinin en gözde merkezlerinden biri olduğunu kaydetti. Coldwell Banker Türkiye Direktörü Gökhan Taş, "Coldwell Banker 6 kıtada, 51 ülkede, 3 bin 200 ofiste ve 120 bini aşkın gayrimenkul profesyoneli ile her yıl milyonlarca alıcı ve satışına ulaşmıştır. Türkiye'nin pek çok noktasındayız" dedi. Gayrimenkulde global ve yenilikçi yaklaşımın artık Bursa'da olduğunu kaydeden Coldwell Banker Deniz Gayrimenkul Kurucusu Meral Türkeş de Coldwell Banker'in konut, lüks ve ticari gayrimenkul alanlarında en...