19 / 04 / 2024

Mustafa Çağlayan kimdir

Mustafa Çağlayan kimdir

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, inşaat sektöründe gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, Yozgat'ta ev fiyatlarının cep yaktığını söyledi.

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Mustafa Çağlayan: Yozgat’ta evler çok pahalı!

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, inşaat sektöründe gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu. Çağlayan, Yozgat'ta ev fiyatlarının cep yaktığını söyledi.

Mustafa Çalık kimdir?

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık vefat etti. Peki, Mustafa Çalık kimdir?

Mustafa Akçay kimdir?

Denizli Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay kimdir? Mustafa Akçay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Akçay, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Akçay..

Mustafa Güven Ağar kimdir?

İZSU Genel Müdürlüğüne Mustafa Güven Ağar getirildi. Peki, Mustafa Güven Ağar kimdir? Yeni İZSU Genel Müdürü Mustafa Güven Ağar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Güven Ağar..

Mustafa Aşık kimdir?

Mustafa Aşık, HSBC Türkiye Özel Bankacılık Grup Başkanlığı’na atandı. Peki Mustafa Aşık, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Aşık HSBC bünyesine ne zaman katıldı? İşte Mustafa Aşık..

Kemal Tunga Çağlayan kimdir?

Mimar Kemal Tunga Çağlayan kimdir? Mimar Kemal Tunga Çağlayan, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Kemal Tunga Çağlayan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Cavit Çağlayan kimdir?

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan kimdir? Cavit Çağlayan ne zamandan beri Kırklareli Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Kırklareli Belediye Başkanı olan Cavit Çağlayan'ın biyografisi...

Salih Kaan Çağlayan kimdir?

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın oğlu Salih Kaan Çağlayan kimdir? Çağlayan, İstanbul'da bu sabah başlayan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimler arasında yer alıyor mu?

Mustafa Kemal Abadan kimdir?

New York'un ilk camisinin Türk mimarı olan Mustafa Kemal Abadan kimdir? Mustafa Kemal Abadan New York'a ne zaman gitti? Mustafa Kemal Abadan hangi işlere imza attı?

Zafer Çağlayan: 101 ülkede inşaat yapıyoruz!

Türk müteahhitlik sektörünün 1972'de dünyaya açıldığını ifade eden Zafer Çağlayan, sektörün 2002'ye kadar dünyada 44 milyar dolarlık iş yaptığını son 10 yılda sektörün bu rakamı 254 milyar dolara çıkardığını söyledi...

Zafer Çağlayan: Müteahhitlikte dünya ikincisiyiz!

Müteahhitlik sektörünün dünyada Çin’den sonra ikinci olduğunu belirten Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türk firmalarının geçen yıl 16.8 milyar dolar gelir elde ettiğini ifade etti...

Zafer Çağlayan: Durmak yok inşaata, ihaleye devam!

Müteahhitlik sektörünün 7 ayda üstlendiği proje bedelinin 14 milyar dolara ulaştığını vurgulayan ve sektörün doludizgin dünyayı inşa ettiğini belirten Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, müteahhitlere "Durmak yok inşaata, ihaleye devam" dedi.

Mustafa Çağlayan kimdir Haberi

Mustafa Çağlayan kimdir

Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, Çağlayan inşaat olarak Tuzkaya mahallesinde 110 dairelik bir dairemiz var. 36 tanesi teslim edildi. 36 tanesini bu sene geri kalan 36  tanesini de seneye teslim edeceklerini söyledi.

YOZGAT’TA BÜYÜK İŞLER YAPTIK

Çağlayan, “Daha önceki yaptığımız işler çok sayıda var. Polis okulu, hükümet konağı, SSK binası, Toki’ler de birçok yerde benden önceki arkadaşlarında müteahhitlik işlerini yaptık. Şuanda kendi işimizle uğraşıyoruz. Üniversitede kendi bir işimiz var. Beden eğitimi ve spor merkezini yapıyoruz” dedi. 

İNŞAATLARDA ÇALIŞTIM

İnşaat sektörüne nasıl girdiğini belirten Çağlayan İnşaat Sahibi Mustafa Çağlayan, “ biz ilkokul mezunuyuz. Köyde büyüdük. Daha ilerilerini okuyamadık. İlk inşaatlara çalışmaya başladık. Öyle devam ettik. Başka da çaremiz yoktu. İnşaat sektörüne girmiş olduk” dedi.

GURBETE ÇALIŞMAYA GİDERDİK

Şuandaki inşaat sektörü ile şimdiki inşaat sektörü arasında 2002...