24 / 04 / 2024

Mustafa Çelebi Adası çeşme

Mustafa Çelebi Adası çeşme

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Beyoğlu'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul 9. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, 466 ada 4 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Mustafa Şentop: Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar çalışması değil!

Mustafa Şentop, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Yassıada'nın bu yeni yüzü sıradan bir imar ve peyzaj çalışması değil, tarihi bir yüzleşme ve yepyeni bir başlangıçtır" dedi...

Beyoğlu'nde 9.7 milyon TL'ye satılık 7 katlı bina!

İstanbul 9. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, 466 ada, 4 parselde yer alan 129 metrekarelik 7 katlı binayı 9 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Galataport ile gençlere yeni istihdam alanı açılıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan yaptığı açıklamada Galataport'ta açılacak olan otelde, Katip Mustafa Çelebi Turizm Lisesi'nden öğrencilerin çalışacağını söyledi.

Kongre Mustafa Cengiz'e Galatasaray Adası konusunda güvenmedi!

Galatasaray Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. "Ada Taahhütnamesi"ne rağmen, kongre kulüp başkanı Mustafa Cengiz'e Ada konusunda güvenmedi...

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası için taahhüt!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Sözlerim yetmiyor. Çok dedikodu yapılıyor. Algı yönetimi ile adayı satacağımız söyleniyor. Bunu uzatmamak için divan başkanlığına taahhütname takdim ediyorum" dedi..

Galatasaray Adası BELTUR'a kiralanıyor!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz 29 Eylül'de yapılacak olan olağanüstü mali genel kurulda Galatasaray Adası'nın BELTUR'a kiralanması konusunu kulüp üyelerinin oylamasına sunacak.

Mustafa Cengiz'den Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz yıkım kararı alınan Galatasaray Adası ile ilgili divan kurulu toplantısında açıklamada bulundu...

Sevakin Adası ortaklığı bir turizm yatırımı!

Sudan Turizm Bakanı Muhammed Ebu Zeyd Mustafa, Türkiye ve Sudan arasındaki Sevakin Adası konusundaki ortaklığın, "turizm yatırımlarını geliştirme" programından ibaret olduğunu açıkladı. 

Sema Çelebi serbest bırakıldı!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yurt dışına çıkarken gözaltına alınan magazin dünyasının ünlü isimlerinden Sema Çelebi, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Sema Çelebi kaçak inşaat yaptırmak suçuyla gözaltına alındı!

İstanbul’da kaçak inşaat yaptırmak suçundan hakkında yurt dışına çıkış yasağı ve yakalama kararı bulunan, magazin dünyasının yakından tanıdığı isimlerden 61 yaşındaki Sema Çelebi, Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde gözaltına alındı.

Mustafa Bozbey'den Mobilimo'ya destek!

İnegöl' de Çelebiler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi ve Nettel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Refik Selik, projeyi anlatmak üzere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey' e ziyarette bulundu.

Mustafa Çelebi Adası çeşme Haberi

Mustafa Çelebi Adası çeşme

İzmir'in Çeşme ilçesi Alaçatı bölgesine bağlı Ildır'a yakın Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor.  160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan ada için 40 milyon Euro (yaklaşık 250 milyon lira) isteniyor.

Yeni Asır Gazetesi'nde yer alan habere göre; 562 dönümden meydana gelen adanın 160 dönümü Hazine'ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait. Adanın 32 mirasçısı bulunuyor. Adanın dört tarafında ise termal kaplıca suyu ve doğal çamur banyosu bulunuyor.

İlerde turizm amaçlı, tatil köyü olarak kullanılabileceği belirtilen Mustafa Çelebi adasının karaya yakınlığı 325 metre, ada ile kara arasındaki deniz derinliği ise 3.5 metre olarak açıklandı.

Çeşmeliler bu adanın uzun süredir satılık olduğunu söylerken, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir milyarder işadamının ada için talip olduğunu söyleniyor. Satılık adalara, İranlı grupların yanı sıra...