29 / 03 / 2024

Mustafa Dündar Demirkapı kentsel dönüşüm projesi

Mustafa Dündar Demirkapı kentsel dönüşüm projesi

Bursa'nın kentsel dönüşümüne öncülük edecek örnek projelerden birisi olan Demirkapı kentsel dönüşüm projesi hakkında, vatandaşların merak ettiği soruları tek tek cevaplandırdı.

Mustafa Dündar Demirkapı kentsel dönüşümünü anlattı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirkapı Mahallesi’nde vatandaşlara kentsel dönüşüm projesini anlattı. Dündar, örnek projelerden birisi olan Demirkapı kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi.

İlham İnan Dündar nereden mezundur? İlham İnan Dündar ne iş yapıyor?

İlham İnan Dündar ne iş yapıyor? İlham İnan Dündar’ın mesleği nedir? İlham İnan Dündar nereden mezundur? İşte detaylar!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

İktidar kaynaklarından aldım haberi dedi! Uğur Dündar çok gizli tutulan dolar planını açıkladı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, doların nereye kadar yükseleceğini ve sonrasında neler olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dündar Yapı Grup Emlak Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dündar tarafından kuruldu.

Can Dündar'ın mal varlıklarına el koyma kararına itiraz reddedildi!

Firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. 

Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulması kararı verildi.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

Can Dündar'ın villasının havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar ve eşine ait villanın havuzu yıkılarak molozla dolduruldu!

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Mustafa Dündar Demirkapı kentsel dönüşüm projesi Haberi

Mustafa Dündar Demirkapı kentsel dönüşüm projesi

 Başkan Dündar, "Demirkapı projesinde önceliğimiz, bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın, yine bu bölgede kalmasını sağlamak. Bizler bu projeyi geliştirirken, bölgede bir rant elde edelim düşüncesine asla sahip olmadık. Zaten, bölgenin yapısı itibanyla, buraya çok fazla konut yapma şansınız da yok. O nedenle, şunu açıkça ifade ediyorum, burada kimsenin mağdur edilmediği bir proje geliştiriyoruz" dedi. Demirkapı'nın parmakla gösterilecek bir bölge olacağını söyleyen Başkan Dündar, "Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum, bu işi hep beraber yapacağız. Hiçbir zaman "Biz her şeyi biliyoruz" demedik. Burada yaşayan ve buranın sorunlarını, ihtiyaçlarını en iyi bilen sizlersiniz. Dolayısıyla, sizlerle birebir görüşerek bu projemizi şekillendiriyoruz" dedi. Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarında bir çok mimar ve mühendisle çalışıldığını, proje uygulanırken kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirten Dündar, "Bu proje, aynı zamanda...