25 / 04 / 2024

Mustafa Dündar kentsel dönüşüm

Mustafa Dündar kentsel dönüşüm

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Kentsel dönüşüm Bursa için kırılma noktası!

Osmangazi Belediye Meclisi üyeleri ile Merinos Tren İstasyonu tesislerinde bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, bu güne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ile devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Osmangazi Kent Meydanı'ndaki dönüşümde son durum!

'Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi' için 2016 yılı sonuna kadar bölgedeki tüm kamulaştırmaları tamamlamayı planladıklarını söyleyen Başkan Dündar, herkesin faydalanacağı bir mekan oluşturacaklarını belirtti.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Osmangazi Belediyesi Mehmet Akif Mahallesi'nde bulunan Medine Camii etrafındaki 2 binayı kamulaştırarak yıktı. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yıkılan binaların yerine mahalleye nefes aldıracak güzel bir meydan inşa edeceklerini söyledi.

Soğanlı'daki kentsel dönüşüm en modern proje olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşümün Osmangazi ve Bursa'nın vizyonunu değiştireceğini belirterek, "Soğanlı projesi başlayınca Türkiye'nin en modem projesi olacak" dedi.

Soğanlı projesi Türkiye’nin en modern projesi olacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kentsel dönüşümün Osmangazi ve Bursa’nın vizyonunu değiştireceğini belirterek, “Soğanlı projesi başlayınca Türkiye’nin en modern projesi olacak” dedi.

Mustafa Dündar: Dönüşüm için ilk adım doğru atılmalı!

Demirkapı ve Soğanlı `da kentsel dönüşüm için yetki bekleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “ İlk adım doğru atıldığı zaman daha ciddi ilerleme sağlanır ” dedi.

Bursa kentsel dönüşüm olacaksa Osmaniye'de olmalı!

Bursa Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü yetkilileri ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'da kentsel dönüşüm olacaksa kesinlikle Osmangazi'de başlaması gerektiğini belirtti...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümlerin yıkımında son gün!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımında sona gelindi. Pergola, sundurma, çardak ve havuzun ardından bahçe duvarıyla beraber yıkımın tamamlanacağı ortaya çıktı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki kaçak villası yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımı bugün de sürdürüldü. 

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümler için karar verildi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak eklentiler yapıldığı tespit edilen villasıyla ilgili yeni gelişme meydana geldi.

Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu tespit edilen villası için ihbarname gönderildi. Ayrıca villa için 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

Can Dündar 'Bodrum'daki villasını kaçak genişletti' iddiası!

Can Dündar'a ait olan, Bodrum'un Kumbahçe'de 1184 ada ve 4. paftada bulunan deniz manzaralı villanın, havuz bölümünün de olduğu kısımları orman alanı içine yapıldığı ve ruhsata aykırı olduğu ortaya çıktı.

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Mustafa Dündar kentsel dönüşüm Haberi

Mustafa Dündar kentsel dönüşüm

Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa’ya kazandırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini taşıyan 40 metre genişliğindeki bulvar, şehrin yeni çekim merkezi oldu. Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yunuseli ile Hamitler Mahalleleri’ni birbirine bağlayan 1,7 kilometre uzunluğundaki bulvar, Bursa’nın göç tarihini simgeleyen Göç ve Yurt heykelleri ile taçlandı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, iki anıt eserin açılışında gerçekleştirdiği açıklamada, Yunuseli bölgesinin gelişmesinde büyük bir başarı sağladıklarını belirterek, çevredeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasının bölgenin gelişmesi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nın asfaltı, alt yapısı ve kaldırımıyla örnek bir cadde olduğunu belirten Dündar, “2009 yılından bu yana bu bölgenin gelişmesi konusunda ciddi bir başarı yakaladık. Burada 150 bin nüfusa ulaşan bir bölge ortaya çıktı. Bu bölge parkları, pazar alanları ve...