25 / 04 / 2024

mustafa dündar kimdir

mustafa dündar kimdir

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Planlı yapılaşmanın öne çıktığı Osmangazi oluşturduk!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi. Muhtarların sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dündar, sıkıntıların giderilmesi noktasında fikir alış verişinde bulundu.

İstanbul Caddesi Bursa'nın vitrini olacak!

Bursa İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti. Dündar, ''İstanbul Caddesi'nin de Bursa'nın vitrini olması içinden gerçekleştirecek çalışmaları önemsiyoruz'' dedi.

Osmangazi Kale Sokak yeni bir çehreye kavuşuyor!

Tophane'deki Saltanat Kapı'nın bitişiğindeki Kale Sokak, Osmangazi Belediyesi tarafından yenilendi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bölgede bugüne kadar bin 825 metrekare granit yol düzenlemesi yapıldığını söyledi.

Bursa Geçit'te plansız yapılaşma sorunu çözülecek!

Başkan Mustafa Dündar, "Kaçak ve plansız yapılaşma nedeniyle bu gün bir takım sorunlar yaşayan mahallemizin bu sorunlarını çözmek için gerekli çalışmayı yürütüyoruz" diye konuştu.

2016 Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm yılı olacak!

Bursa Osmangazi Belediyesi, 2015 yılında hız verdiği kentsel dönüşüm çalışmalarına 2016 yılında yepyeni projeler de dahil ederek sadece ilçenin değil tüm kentin çehresini değiştirmeyi hedefliyor.

Osmangazi'de kentsel dönüşüm yeni yatırım alanları açacak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Buradan sektör temsilcilerine sesleniyorum. Bu bölge, Bursa'nın en değerli bölgesi. Demiryolu altı olarak bilinen bu bölgede 2 bin metrekarelik yer toplayan bize gelsin. " dedi.

Kentsel dönüşüm komple düşünüp bölge oluşturmaktır!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar MÜSİAD üyelerine kentsel dönüşümü anlattı. Dündar, kentsel dönüşümün sadece bina yıkıp yenisi yapmak olmadığı belirtti.

Mustafa Dündar Osmangazi'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Osmangazi Belediye Başkan Mustafa Dündar, göreve geldiği ilk günden itibaren sağlıklı, modern ve yaşanabilir bir şehir inşa etmek için kolları sıvadı. İşte Bursa'daki o projeler..

Osmangazi Soğanlı'da kentsel dönüşüm başladı!

Dündar'ın, Bursa'nın yapılaşma sorununa çözüm üretmek ve modern yaşam alanları oluşturmak düşüncesinden hareketle başlattığı Kentsel Dönüşüm hamlesinin ilk ayağı olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesinde ilk harç döküldü.

Soğanlı kentsel dönüşüm projesi Türkiye'ye örnek olacak!

Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm alanında Türkiye'ye örnek olacak Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi nin 1. etap 1. kısım ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalayarak yer teslimini yaptı.

Mustafa Dündar: Dönüşümde özel sektörün rolü büyük!

Türkiye'deki kentsel dönüşüm ve modern şehirlerin en büyük buluşması olarak adlandırılan "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nin Bursa ayağı tamamlandı.

Mustafa Dündar: Kentsel dönüşüm özel sektör eliyle gerçekleşmeli!

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Türkiye'de kentsel dönüşüm devlet değil, özel sektör eliyle gerçekleştirilmeli" dedi.

Mustafa Dündar Osmangazi'de kentsel dönüşümü anlattı!

Bursa’da düzenlenen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde Osmangazi’de yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Dündar, “Türkiye’de kentsel dönüşüm devlet değil, özel sektör eliyle gerçekleştirilmeli” dedi.

Osmangazi Mehmet Akif Mahallesi'nde yıkımlar başladı!

Osmangazi Belediyesi, mahallelere nefes aldıracak meydan ve yeşil alanları kazandırmak adına kamulaştırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Mehmet Akif Mahallesinde yer alan 2 bina kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından yıkıldı.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

Osmangazi'de deprem odaklı kentsel dönüşüm yapılıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 17Ağustos felaketinin yıldönümünde, depreme karşı aldıkları tedbirleri tekrar masaya yatırdı

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm'de 12 kişi tapusunu aldı!

Bursa Soğanlı Dönüşüm Projesi kapsamında evi yenilenen 12 kişi tapusuna kavuştu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 4. etap çalışmasında sona gelindiğini söyledi.

Kükürtlü'de dönüşümün ilk bölümüne onay!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın katılmadığı Temmuz ayı oturumu, Meclis Başkanvekili Ahmet Köken başkanlığında yapıldı. Kükürtlü'de dönüşümün ilk bölümüne onay verildi.

Mustafa Dündar: Osmangazi'ye her branştan tesis inşa ettik!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Osmangazi'ye her branştan spor tesisi inşa ettiklerini söyledi.

Hedefimiz tüm Osmangazi'de kentsel dönüşüm yapmak!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Osmangazi Belediye Meclisi'nde Soğanlı Dönüşüm Projesi konuşuldu!

Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi de masaya yatırıldı.

Mustafa Dündar: Bursa Soğanlı'daki dönüşümde halk yanlış bilgilendirildi!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinde CHP’nin halkı yanlış bilgilendirdiğini belirtti.

Mustafa Dündar: Örnek kentsel dönüşüm yapıyoruz!

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 140 milyon TL'lik kamulaştırma yaptıklarını dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar projede bin 769 konut ve 202 ticari alanın bulunacağının da bilgisini verdi.

Mustafa Dündar: Yıkarak yeni bir şehir inşa ediyoruz!

BURSA’nın merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hayata geçirdikleri kentsel dönüşüm projeleri ve çalışmaları hakkında Mimarlar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi üyelerine sunum yaptı.

RUMELİSİAD’dan Mustafa Dündar’a dönüşüm övgüsü!

Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm çalışmalarının Bursa’nın ve Osmangazi’nin geleceğine şekil verdiğini ifade eden RUMELİSİAD yönetimi, Başkan Dündar’ı başarı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

mustafa dündar kimdir Haberi

mustafa dündar kimdir

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa UluslararasıFuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarda Osmangazi Belediyesi de kentsel dönüşüm projeleriyle yer aldı.

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre; Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, birçok sektörü yakından ilgilendiren Bursa Yapı ve Rising City Gayrimenkul Fuarları’nın sektör için hayırlı olmasını diledi. Belediye olarak yaptıkları çalışmalarla özel sektörün önünü açtıklarını açıklayan Dündar, “Hayata geçirdiğimiz kentsel dönüşüm projelerimiz ve tarihi dokunun ayağa kaldırılmasına yönelik çalışmalarımızla biz de bu işin içinde yer alıyoruz. Kamunun burada yer alması, öncü bir adım olmalı. Ardından özel sektörün gelmesi gerekir” ifadelerini kullandı.

Bursa’da inşaat sektörünün genelde yeni imara açılan bölgeleri tercih ettiğini anlatan Dündar, “Osmangazi’de özellikle Hamitler, Güneştepe, Yunuseli, Panayır, Demirtaş gibi bölgelerin artık dolduğunu...