02 / 05 / 2024

mustafa dündar osmangazi projeleri

mustafa dündar osmangazi projeleri

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kültür, sağlık, eğitim ve spor alanında yeni projeler geliyor. Bu projelerin 2019 sonuna kadar bitirilmesi öngürülüyor. Dündar, "Önümüzdeki 4 yılda da Osmangazi'yi hep beraber inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

Mustafa Dündar Osmangazi için yeni dönem projelerini anlattı!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, ev ziyaretleri ile vatandaşla bire bir sohbet edip onların sorunlarını dinliyor, projelerini anlatıyor...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Mustafa Dündar: Osmangazi'de yeni ve modern bir şehir inşa ediyoruz!

Bütçesini en verimli ve en etkin şekilde kullanmasının neticesinde birbirinden önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçeye yeni bir tesis daha inşa ediyor.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi planlı şehirleşmenin merkezi oldu!

Bursa'nın Osmangazi ilçesi, yapılan imar uygulamalarıyla modern şehirleşmenin merkezi haline geldi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki hızlı gelişime bağlı olarak 10 yılda 300 bin kişilik modern bir şehir kurduklarını belirterek, “Herkes konuşur, Osmangazi iş yapar” dedi…

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bursa'ya Osmangazi Meydanı inşa edilecek!

Görev süresinde 10 yılı geride bırakan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni döneme de sadece ilçeye değil. Bursa’ya vizyon kazandıracak projelerle başladı.

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Osmangazi Belediyesi metruk binaları tek tek yıkacak!

Osmangazi Belediyesi, Seçköy Mahallesi'nde vatandaşın güvenliğini tehdit eden metruk binayı yıktı. Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, yoğun şikayetler aldıklarını belirterek yıkımların devam edeceğini söyledi.

Mustafa Dündar: Merkezdeki fabrikalar da dönüşüme ayak uydurmalı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar yaptığı açıklamada Bursa’nın en önemli ulaşım akslarından biri olan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı çevresindeki fabrikaların şehir merkezi dışına taşınmasını istedi.

mustafa dündar osmangazi projeleri Haberi

mustafa dündar osmangazi projeleri

Önümüzdeki dönem gerçekleştirmesi planlanan projelerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 815 bine ulaşan nüfusu ile Türkiye'nin en büyük 4'üncü ilçesi olan Osmangazi'nin gelişimi için yepyeni projeler geliştirdiklerini ifade etti. 


2014-2019 çalışma dönemi için geliştirdikleri projeleri anlatan Dündar, "Bursa'nın plakası olan 16'dan da esinlenerek, kültür, sağlık, eğitim ve spor alanında "16 Vizyon Proje'sini hayata geçirmeye başladık" diye konuştu.

DÖNÜŞÜM BAŞLAYACAK 


Kentsel dönüşüm projelerinin ayrı başlık altında değerlendiren Mustafa Dündar, "Kentsel dönüşüm çalışmalanmıza 2011 yılında kurduğumuz 'Şehircilik Akademisi' ile başladık. Mimarlar, şehir plancıları, üniversiteler ve meslek odalarını da dahil ederek, Türkiye'de ilk Kentsel Dönüşüm Master Plan yapan belediye olduk. Bu çalışma ile yeni bir şehircilik felsefesi oluşturduk. Öncelikli olarak çalıştığımız Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ve Kent Meydanı Kentsel Dönüşüm Projesi,...