25 / 04 / 2024

Mustafa Emre Karakaş

Mustafa Emre Karakaş

Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Yamak, Hasan Mısırlı, Mustafa Emre Karakaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da kuruldu

Ffc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Emre Ayaz tarafından kuruldu.

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaz Yapı Gayrimenkul Ve Proje Geliştirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Fatih Alkan ve Mustafa Emre Bayram ortaklığında kuruldu.

Yekar İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yekar İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Yunus Emre Karakaş tarafından kuruldu.

Canmay Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canmay Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Emre Aygün tarafından kuruldu.

Bem Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bem Yapı Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Kurtulmuş ve Mustafa Emre Bayram tarafından kuruldu.

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Onon Investment Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Cengiz Ünal Özmen, Mustafa Emre Vural be Tuğçe Beltek ortaklığında Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Piri Emlak Danışmanlık ve Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Mustafa Emre Aksu ve Erim Erdi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

DEC Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DEC Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Emre Çelik Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Hukukçular Towers Kartal'da kuruldu.

SDC İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SDC İnşaat Mühendislik Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Emre Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart'ta İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Mustafa Çelik: Kocasinan'da kentsel dönüşüme Yavuzlar ve Gaziosman'dan başlayacağız!

AK Parti Kocasinan Belediye başkan adayı Mustafa Çelik, yeni planlanacak bölgelerde az katlı yatay yapılaşmaya önem vereceklerini belirterek,” Kentsel dönüşüme de Yavuzlar, Gazi Osman, Yunus Emre ve Ahi Evran’dan başlayacağız” dedi...

Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Yamak, Hasan Mısırlı, Mustafa Emre Karakaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da kuruldu

Mustafa Baygan: Siyaset önünü açsa inşaatlar patlar!

Realty World Koordinatörü Mustafa Baygan, 2010'u 70 ofisle kapattıklarını belirterek, '2012 sonunda ofis sayımızı 210'un üzerine çıkaracağız ve bu rakamla Türkiye'de bir numara olacağız' dedi.  

Emre Arolat Osman Hamdi Bey Ödülü'nü aldı!

Emre Arolat Türkiye'de mimarlık alanında yeni kuşakla birlikte mesafe alındığını ancak bu durumun Türkiye'deki inşai faaliyetin genel kalitesini yükseltmede başarılı olamadığını söylüyor

Mustafa Emre Karakaş Haberi

Mustafa Emre Karakaş

Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Yamak, Hasan Mısırlı, Mustafa Emre Karakaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve harita işleri yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Halaskargazi Caddesi, No:51 Kat:2...